Pokazuje rezultate 1 do 50 od 771

Tema: Zimnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,269

    Početno

    ja pasteriziram samo neke stvari, recimo ove godine samo krastavce


    sve drugu toplo ( vruće) ulijem u tegle kkoje sam netom izvadila iz pečnice. za sad mi je to bilo ok. To su pekmezi-različite vrste, bazga sok, paradajz i ajvar

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja pasteriziram samo neke stvari, recimo ove godine samo krastavce


    sve drugu toplo ( vruće) ulijem u tegle kkoje sam netom izvadila iz pečnice. za sad mi je to bilo ok. To su pekmezi-različite vrste, bazga sok, paradajz i ajvar
    Pa naravno. Pasterizira se ono što se termički ne obrađuje na drugi način.

    Ali pitanje nije bilo pasterizacija nego da li obične staklenke drže 150 oC. Koliko ja znam, NE drže.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.10.2017. at 10:15

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •