j-la neko ti nije dobro izvadio ondaja neman nikad podlijev, bitno je ruku nakon davanja drzat uspravno podignutu i ne savijat je u laktu.
danas mi je samo ostalo trag od ljepila od one gaze sta su mi zalipili.
odradila treningmalo me ruka bolila al bio je stvarno tezak, ubila nas zena
![]()

ja neman nikad podlijev, bitno je ruku nakon davanja drzat uspravno podignutu i ne savijat je u laktu.
malo me ruka bolila al bio je stvarno tezak, ubila nas zena

kod mene je bila situacija da je šefica izmišljala poslove i dobivala nove ideje iza radnog vremena da sebi popuni vrijeme jer nije imala dečka, obitelj, prijatelje, hobije niente (znala me zvat nedjeljom u vrijeme ručka za neku bezvezariju, naveče u kasne sate) ...nas 3 voditelja Službi je posebno voljela zadržavati dok ja nisam rekla jasno i glasno NE
, ovo drugo dvoje voditelja je i dalje nastavila zadržavat do kasnih sati, a ja sam maksimalno učinkovito iskoristila radno vrijeme i išla doma na vrijeme djeci da ih vidim i stignem razvozit na aktivnosti. 
) , onda sam u 20h otišla na zadnji termin. Fantastično je bilo, tako mi je žao što ne znam ponovit što je sve od vježbi bilo, svega i svačega.

na poštara, bravo za davanje krvi (ja više ne mogu u ovoj godini, dala triput), i super planovi za danas.

me priupitala za zdavlje. OK noga me jos zeza, ali i mimo nje se moze stosta odraditi
još jednom bravooo!!!