Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U dva dana pročitala malo remek-djelo, kratki roman ROberta Seethalera Čitav jedan život. Izvanredna knjiga, vrlo introvertirana, kao i glavni lik. Pravo čudo kako se s tako malo riječi može izreći tako puno. Alpska pozadina samo pridonosi dojmu. Svakako preporučujem!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    U dva dana pročitala malo remek-djelo, kratki roman ROberta Seethalera Čitav jedan život. Izvanredna knjiga, vrlo introvertirana, kao i glavni lik. Pravo čudo kako se s tako malo riječi može izreći tako puno. Alpska pozadina samo pridonosi dojmu. Svakako preporučujem!
    Tx ! Ovo su mi na IL-u na štandu OM-a reklamirali kao "novog Stonera", očito je ispunio očekivanja .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tx ! Ovo su mi na IL-u na štandu OM-a reklamirali kao "novog Stonera", očito je ispunio očekivanja .
    Novi Stoner? Hmmm... uopće mi nije palo na pamet usporediti te dvije knjige!
    Seethaler mi je ostavio jači dojam od Stonera koji mi je bio "samo" ok. Možda i zbog geografske (alpske) specifičnosti. Nekako rijetko do mene dopiru knjige o planinama, a koje nemaju veze s rekreativnim planinarenjem, turizmom i sličnim temama. U ovom romanu riječ je o čovjeku koji je doslovno čitav život proveo u planini, koja ga je oblikovala, koja mu je na kraju krajeva i uzela jedinu sreću koju je imao, a opet nije imao potrebe otići nekamo drugamo. Sasvim drugačija perspektiva u odnosu na putopise gradskih ljudi koji dođu, popnu se na vrh, spuste, i odu doma (i sama spadam u tu skupinu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •