Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Tužno je i žalosno služiti se izvrtanjem nečijih riječi i izmišljenim pretpostavkama što je netko htio reći da bi se kontriralo u raspravi.
Jasno sam napisala : ljudi rakuni NEGIRAJU svoje biološke značajke.
Redovnici i redovnice NE NEGIRAJU svoje biološke i spolne značajke. Ne uvjeravaju nikoga da su nešto što nisu, nego žive život kakav su odabrali U SKLADU sa svojim biološkim i spolnim značajkama.
Potomstvo nisam niti jednom riječju spomenula u svojim postovima, niti sam se osvrnula na to. Po tvojoj tezi (jer teza o izumiranju je tvoja, ne moja), možemo se zapitati i što bi bilo kad bi u jednom trenu sve žene na svijetu počele abortirati djecu. Dakle, sama nudiš nesuvisle teze i podmećeš ih meni.
oo rehab, nemoj gubiti zivce. pa mi se samo razgovaramo:

evo citiram ono, sto si ti napisala cvijeti:
Živciraju te jer imaš dogmatski stav da se takvo što ne propituje, u suprotnom si homofob, mrzitelj, :nastaviniz. Šta ja znam, ja bih voljela da si se uključila u raspravu i napisala po čemu se točno ljudi rakuni ne mogu usporediti sa trans osobama (osim ovoga što je sasa navela a što teško možeš znati osim ako si u struci i imaš otvoren DSM IV ili V pred sobom).

ja te sasvim lijepo pitam da mi objasnis razliku izmedu redovnika i ljudi rakuna. (koje si u raspravu uvela ti sama)

nije bitno sto nisi uvela potomstvo.
ja sam ga uvela. kao i ti rakune.
i odgovor jos nisam dobila.