Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom se zacepljeni jajovodi ne mogu odcepiti. Iako postoje slucajevi u kojima cure ostanu prirodno trudne, kod mene nista nije pomoglo...ali imam jedno dijete iz prvog postupka...
    Katka sretno dalje!!!! Drzim ti fige da se uskoro pridruzis curkama.
    Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala potpuno zacepljenje oba jajovoda u 2011g imala vanmatericnu i nakon toga bilo ustanovljeno potpuno zacepljenje imam i sliku doma... u 2015g isla sam na vantelesnu oplodnju i imam curicu koja u 3mjesecu navrsila 2g..nakon poroda sa njom ostala sam odmah trudna prirodno i klince imaju razliku 11mjeseci... i sada sam opet prirodna trudna 13+1 tt... ipak cuda postojaju...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Tako je. Ja nisam imala nista takvo slicno. Jedino sto imam je policisticki jajnik od takvih stvari vezanih za zacepljenje. Al eto..onda treba cekati i vidjeti kako ce biti na pregledu. Drzite mi fige

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    Katka sretno dalje!!!! Drzim ti fige da se uskoro pridruzis curkama.Tako je. Ja nisam imala nista takvo slicno. Jedino sto imam je policisticki jajnik od takvih stvari vezanih za zacepljenje. Al eto..onda treba cekati i vidjeti kako ce biti na pregledu. Drzite mi fige

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
    Nema ti policisticni jajnik veze sa zacepljenjem jajovodima. Pustanjem tekucine u jajovode hsg-om se pokusava dokazati prohodnost. Policisticni jajnik znaci da je moguce da nemas redovne ovulacije zbog hormonalnog statusa...To je vise manje rutinski nacin postavljanja dijagnoze eliminacijom, potrebno je utvrditi zasto kod vas nije doslo do trudnoce. U svakom slucaju, naoruzaj se strpljenjem i sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •