Pozdrav cure,
Molim vas malu pomoć/savjet/informaciju!
Trebala bi napraviti hsg, kod svog doktora (privatnik) kod kojeg idem godinama obavila papu i briseve-sve ok, isto kod njega probali hsg napraviti međutim zbog moje "čudne" maternice nakon pola sata mučenja nismo uspjeli doći ni do toga da mi kateter stavi a kamoli do puštanja kontrasta... Doktor me šalje da napravim pretragu u bolnici uz analgeziju. Zovem svoju opću ginekologicu da mi da uputnice a ona mi veli da si izaberem u kojoj bolnici želim to raditi i da tamo provjerim koje točno mi uputnice trebaju! Još me pitala da izaberem hoću uzv ili rengenski raditi-mislim kao da svaki dan to radim pa znam šta mi treba!!!
Za sada sam zvala Zabok, ali oni rade samo svojim pacijenticama... Koje bolnice u zg preporučate i gdje zvati?? ako nisam pacijent ni jedne bolnice (a nisam) gdje mogu napraviti tu pretragu....
Još me zanima ima li itko ovdje u mpo vodama sa sličnim iskustvom - usko, ušće maternice pa da ste imali problema i sa uvođenjem katetera?
Prirpremamo se za mpo ali nije mi jasno kako će išta od toga biti moguće ako ja imam problema sa običnom pretragom kao što je hsg... Nismo ni počeli a ja sam već obeshrabrena...
Hvala...