Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sarah777 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam se danas bila bocnula prvi put sa Gonalom. Bila sam toliko prestravljena i jos od gledanja u tu iglu mi je lose dolazilo a znam da se moram piknut sva sam se bila preznojila
    Uglavnom uspjela sam i prezivjela sam bez da se srusim

Hvala Korina za podrsku i uputstva; nek nam ovo bude zadnji put da to prolazimo
    Posljednje uređivanje od Sarah777 : 07.07.2018. at 02:41

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Sarah777 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se danas bila bocnula prvi put sa Gonalom. Bila sam toliko prestravljena i jos od gledanja u tu iglu mi je lose dolazilo a znam da se moram piknut sva sam se bila preznojila
    Uglavnom uspjela sam i prezivjela sam bez da se srusim

Hvala Korina za podrsku i uputstva; nek nam ovo bude zadnji put da to prolazimo
    Tu smo jedni za druge!
    Naravno da je zadnji put! Vidiš da je ova godina plodna U prošlu subotu se rodilo 22 djece u KBC Ri (valjda zbog utakmice), hahahaha!

Mene zanima kako je AriAnna? I ostale curke?

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Korina2010 prvotno napisa Vidi poruku

Mene zanima kako je AriAnna? I ostale curke?
    Draga Korina, kod mene nazalost nema lijepih vijesti. Danas mi je 3 dc, betu opet nisam docekala. Sad pauziramo dva mjeseca, a u rujnu je plan pokusati sa IVF-om u prirodnom ciklusu.

Trenutno mi bas treba malo odmora nakon visemjesecnog hodocascenja po kbc-u. Pokusat cu se malo opustiti od svega i skupiti snage za dalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj AriAnna prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Korina, kod mene nazalost nema lijepih vijesti. Danas mi je 3 dc, betu opet nisam docekala. Sad pauziramo dva mjeseca, a u rujnu je plan pokusati sa IVF-om u prirodnom ciklusu.

Trenutno mi bas treba malo odmora nakon visemjesecnog hodocascenja po kbc-u. Pokusat cu se malo opustiti od svega i skupiti snage za dalje.

AriAnna,

baš mi je žao što njje usplelo...opet... Nadam se da će ipak uspjeti idući postupak. Ipak su tu veće šanse nego kod inseminacije.

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Korina2010 prvotno napisa Vidi poruku
    AriAnna,

baš mi je žao što njje usplelo...opet... Nadam se da će ipak uspjeti idući postupak. Ipak su tu veće šanse nego kod inseminacije.
    Rujan će biti naš sretan mjesec [emoji6]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •