Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pročitala sam Elenu Ferrante: Genijalna prijateljica i Priča o novom prezimenu. Sad pokušavam uloviti 3. dio, Priču o onima koji bježe i koji ostaju. Osvojila me i jedva čekam čitati dalje. Rekla bi da ste pričale o rajonu više nego Ferrantica.
    Ljudmila Ulicka: Zeleni šator - pri kraju sam. To mi 3. Ulickina i baš ju volim. Roman je to o trojici dječaka i njihovom odrastanju u sovjetskom režimu, zabranjenim knjigama koje ipak vide svjetlo dana iako zbog toga distributeri završavaju u zatvorima i progonstvu. Sanja je zaljubljenik u glazbu kojoj se strastveno predaje, Miha je zaljubljennik u svoju zemlju koju nikako ne želi napustiti iako nema uvjeta za život u njoj, dok Ilja ipak naginje odlasku... Svima su umjetnost, uvjerenja i način života ispred politike.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudmila Ulicka: Zeleni šator - pri kraju sam. To mi 3. Ulickina i baš ju volim. Roman je to o trojici dječaka i njihovom odrastanju u sovjetskom režimu, zabranjenim knjigama koje ipak vide svjetlo dana iako zbog toga distributeri završavaju u zatvorima i progonstvu. Sanja je zaljubljenik u glazbu kojoj se strastveno predaje, Miha je zaljubljennik u svoju zemlju koju nikako ne želi napustiti iako nema uvjeta za život u njoj, dok Ilja ipak naginje odlasku... Svima su umjetnost, uvjerenja i način života ispred politike.
    Hvala na osvrtu, zvuči zanimljivo!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam krenula sa Zelenim Šatorom, no predobra mi je i šteta da ju premorena čitam ponekad po 20 minuta pa sam si ju ostavila za GO.
    Dobila sam neku Bourdainovu knjigu, ok je ali bilo mi ga je zanimljivije gledati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •