Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Kako sam izbrojala da sam u ovoj godini pročitala više od 52 knjige, koliki mi je otprilike godišnji plan, ponavljam knjigu koju sam čitala prošle godine u ovo vrijeme - putopis po Velikoj Britaniji - i malo se brinem koliko sam toga zaboravila u godinu dana, ali se i nanovo zabavljam
    Jurana, 52!
    Pa kad prije!? Sad si me ubedirala , pa to je više od dvije knjige tjedno!
    Pa kad stigneš???

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Jurana, 52!
    Pa kad prije!? Sad si me ubedirala , pa to je više od dvije knjige tjedno!
    Pa kad stigneš???
    Zar nema godina i dalje 52 tjedna?

Ja sam danas pročitala: "Luda" od Chloe Esposito i pitam se da li je ona luda kad je napisala takvu knjigu ili sam ipak ja što sam ju pročitala. Doduše pola na plaži, pola doma, ali što mi bi ?
    Ne da se to opisati.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar nema godina i dalje 52 tjedna?

Ima, valjda, još uvijek

Al' Jurana je već do sad, a tek jedva da je prošlo pol godine, pročitala svoju zacrtanu godišnju kvotu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kako sam izbrojala da sam u ovoj godini pročitala više od 52 knjige, koliki mi je otprilike godišnji plan, ponavljam knjigu koju sam čitala prošle godine u ovo vrijeme - putopis po Velikoj Britaniji - i malo se brinem koliko sam toga zaboravila u godinu dana, ali se i nanovo zabavljam
    Ima, valjda, još uvijek

Al' Jurana je već do sad, a tek jedva da je prošlo pol godine, pročitala svoju zacrtanu godišnju kvotu
    Ne čitam s razumijevanjem . Vidjela sam: godini, godišnji i prošle godine i u glavi mi je ostala slika cijele godine.

No, meni je čudno da netko zna broj pročitanih knjiga. Nikad nisam brojala i nikad neću, ali imam puno vremena i 2-3 tjedno je normala, u normalnim okolnostima, i s "normalnim" knjigama.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 02.08.2018. at 23:27

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

No, meni je čudno da netko zna broj pročitanih knjiga. Nikad nisam brojala i nikad neću, ali imam puno vremena i 2-3 tjedno je normala, u normalnim okolnostima, i s "normalnim" knjigama.
    Zašto, što je tu čudno? Ja znam broj pročitanih knjiga u zadnjih 10 godina, koliko vodim evidenciju, i to po mjesecima, tako da bih mogla i grafove crtati, da mi se hoće
    Ne brojim, nego zapisujem pročitano, i dojmove o pročitanom, dobro mi dođe. Volim te bilješke pročitati i kasnije, a nekih knjiga se uopće ne bih ni sjećala, da nemam tih bilješki.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ima, valjda, još uvijek

Ne čitam s razumijevanjem . Vidjela sam: godini, godišnji i prošle godine i u glavi mu je ostala slika cijele godine.

No, meni je čudno da netko zna broj pročitanih knjiga. Nikad nisam brojala i nikad neću, ali imam puno vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •