Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    chesil avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Posao me potpuno progutao, ne stižem čitati.
    Došla do pola Polovice žutog sunca i nisam mogla dalje, k'o da čitam loš ljubić. Stvarno mi se nije svidjelo, iako mi je Amerikana iste autorice baš dobra.

Pročitala Tek djeca Patti Smith. Fascinantan autobiografski osvrt na početak karijere kad je sa svojim ljubavnim i umjetničkim partnerom Robertom Maplethorneom pokušavala preživjeti i živjeti umjetnost. Ipak, atmosfera tog vremena mi nije nimalo privlačna, usprkos mnoštvu legendarnih umjetnika koji prolaze kroz knjigu, od Warhola do Hendrixa i Joplin, na trenutke me sve podsjećalo na Mi djeca s kolodvora Zoo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj chesil prvotno napisa Vidi poruku
    Posao me potpuno progutao, ne stižem čitati.
    Došla do pola Polovice žutog sunca i nisam mogla dalje, k'o da čitam loš ljubić. Stvarno mi se nije svidjelo, iako mi je Amerikana iste autorice baš dobra.

Pročitala Tek djeca Patti Smith. Fascinantan autobiografski osvrt na početak karijere kad je sa svojim ljubavnim i umjetničkim partnerom Robertom Maplethorneom pokušavala preživjeti i živjeti umjetnost. Ipak, atmosfera tog vremena mi nije nimalo privlačna, usprkos mnoštvu legendarnih umjetnika koji prolaze kroz knjigu, od Warhola do Hendrixa i Joplin, na trenutke me sve podsjećalo na Mi djeca s kolodvora Zoo.
    ajme odlično si me sjetila, sjećam se kad je tek izašla Just kids, baš ću pogledat u svojoj knjižnici idući put jel je imaju
    a tvoje iskustvo s četvrtinom žutog sunca se preklapa s mojim s On beauty od Zadie Smith. Iako mi je ona inače draga, Bijeli zubi su mi bili super, i prepoznajem i ovdje taj njen stil, knjiga mi nikako nije uspijevala pobudit interes, morala sam se tjerat da je nastavim čitat. A vidim na goodreads da ima dobre ocjene, možda bi i meni nekad drugo bolje legla, sad mi je onako, ok ali meh. A slova su sitna, margine narrow, nije mi se dalo tjerat dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •