Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Roditeljsko mišljenje da može provjeravati što dijete radi na netu je čista iluzija.
    Oni će uvijek znati otvoriti profil do kojeg roditelj neće naći put. A i ne treba. Važnije je odgajati samostalno dijete, usaditi mu prave vrijednosti, primjerom, a ne prodikama.
    No, svejedno će biti iznenađenja, počevši sa tetovažom na 18.rođendan. S potokom mojih suza radi toga. Mrzim tetoviranje, ali nisam mogla baš ništa poduzeti da to spriječim. A još ima i tatinu podršku. Ah.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Roditeljsko mišljenje da može provjeravati što dijete radi na netu je čista iluzija.
    Oni će uvijek znati otvoriti profil do kojeg roditelj neće naći put. A i ne treba. Važnije je odgajati samostalno dijete, usaditi mu prave vrijednosti, primjerom, a ne prodikama.
    No, svejedno će biti iznenađenja, počevši sa tetovažom na 18.rođendan. S potokom mojih suza radi toga. Mrzim tetoviranje, ali nisam mogla baš ništa poduzeti da to spriječim. A još ima i tatinu podršku. Ah.
    Mora da se moja mama tak osjećala kad sam ja za 18. rođendan sebi probušila uši. Njoj se to nije sviđalo i godinama mi je branila, ali kad sam ja naumila, ona nije mogla ništa učiniti da me spriječi.

Tko zna hoće li mojoj djeci pasti na pamet nekakvo ukrašavanje tijela. Kad bolje razmislim, ne sviđa mi se ta ideja, ali ne bih se oko toga previše uzrujavala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad nije isti rang bušenje ušiju i tetovaža, moja mene isto žica par godina za bušenje ušiju, sad je otupila a baš sam je mislila pitat jel sad napokon hoće. Ja sam bušila uši negdje s 22-23, i onda si otišla u prag kupiti srebrne naušnice mini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •