-
Tanči vjerujem da ti je mala ok., ali tvoje hvalisanje graniči s ludilom
ne sumnjam uopće da je dijete super i neka je, odlično za sve vas
ali tvoj ton kojim se obraćaš svima ovdje stvarno nije primjeren i nemoguće ti je išta suvislo argumentirati
moja mala ovo, moja mala ono, ona najbolja, najljepša, najpametnija, najurednija, najskromnija, najsportašica, naj...
svi mi ovdje volimo svoju djecu i želimo im najbolje
ali smo svjesni njihovih mana i o tome razglabamo
morala sam, sorry na offu
sad na temu - kod nas je situacija takva da mala ima nepunih 15, ovo ljeto je krenulo s pojačanim izlascima
do 23 maksimalno, naravno, iako smo mi u jako maloj sredini, gdje sam ja do nje i društva za 10 min. pješice
da je izlazak u kvartu, npr. kod susjeda, i da se ne mora vraćati mračnim uličicama, pustila bih je i dulje
pošto ja ustajem u 5 radnim danima i završio mi godišnji, dogovor je da preko tjedna bude do 22 a vikendom do 23 sata
to sad funkcionira, ali ne znam baš za sljedeću godinu
što se tiče njezine sobe, nasmijala sam se pokretačici teme na "ja TAMO ne zalazim" 
skoro da i ja "TAMO" ne zalazim, jer joj je bomba u sobi, ona crta pa tu ima i posudica s priborom, boja, kistova i pride omota, zdjelica itd.itd.
vikendom promijenimo posteljinu i inzistiram da raskida taj nered jer mene smeta inače kad netko živi u neredu ali i sama sam kao dijete bila slična...
računam da će se s vremenom to promijeniti
inače kućne poslove obavlja, obavlja i neke druge, tipa kad se uvoze drva obavezno sudjeluje, raširi robu ako sam na poslu a ona kući, počisti dlake od psa...
što se tiče vremena provedenog kući većinom je u sobi sa slušalicama na ušima i knjigom/mobitelom u ruci
ja to dozvoljavam sve dok ima i druge aktivnosti i interese
ponekad reagira burno, vidim da joj za sitnicu suze trgnu na oči, ne može si pomoći
to mi je baš nekako tužno, pa gledam da spustim tenzije, da je pohvalim i ohrabrim
i često okreće očima, već se keljimo na tu temu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma