Stranica 6 od 29 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Poluluda prvotno napisa Vidi poruku
    Mi spremamo nedjeljom, ona tada cisti svoju sobu, ali za dva dana je to kao da je bomba pala. “Rasprema” i kada stigne, ali toliko je nemarna da je ponovno sve u kaosu. Dzeparac, izlaske i mobitel je vec izgubila tako da to ne funkcionira. Vise manje se dogovorimo oko ostalog, primirila se otkako je u ovako dugoj kazni, ali za tu se sobu ne uspijevamo dogovoriti i stvarno sam odlucila ne ulaziti tamo.
    Nisam shvatila sto je tocno i kad napravila da je u tako teskoj i dugotrajnoj kazni?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tanči vjerujem da ti je mala ok., ali tvoje hvalisanje graniči s ludilom
    ne sumnjam uopće da je dijete super i neka je, odlično za sve vas
    ali tvoj ton kojim se obraćaš svima ovdje stvarno nije primjeren i nemoguće ti je išta suvislo argumentirati
    moja mala ovo, moja mala ono, ona najbolja, najljepša, najpametnija, najurednija, najskromnija, najsportašica, naj...

svi mi ovdje volimo svoju djecu i želimo im najbolje
    ali smo svjesni njihovih mana i o tome razglabamo

morala sam, sorry na offu
    sad na temu - kod nas je situacija takva da mala ima nepunih 15, ovo ljeto je krenulo s pojačanim izlascima
    do 23 maksimalno, naravno, iako smo mi u jako maloj sredini, gdje sam ja do nje i društva za 10 min. pješice
    da je izlazak u kvartu, npr. kod susjeda, i da se ne mora vraćati mračnim uličicama, pustila bih je i dulje
    pošto ja ustajem u 5 radnim danima i završio mi godišnji, dogovor je da preko tjedna bude do 22 a vikendom do 23 sata
    to sad funkcionira, ali ne znam baš za sljedeću godinu

što se tiče njezine sobe, nasmijala sam se pokretačici teme na "ja TAMO ne zalazim"
    skoro da i ja "TAMO" ne zalazim, jer joj je bomba u sobi, ona crta pa tu ima i posudica s priborom, boja, kistova i pride omota, zdjelica itd.itd.
    vikendom promijenimo posteljinu i inzistiram da raskida taj nered jer mene smeta inače kad netko živi u neredu ali i sama sam kao dijete bila slična...
    računam da će se s vremenom to promijeniti
    inače kućne poslove obavlja, obavlja i neke druge, tipa kad se uvoze drva obavezno sudjeluje, raširi robu ako sam na poslu a ona kući, počisti dlake od psa...

što se tiče vremena provedenog kući većinom je u sobi sa slušalicama na ušima i knjigom/mobitelom u ruci
    ja to dozvoljavam sve dok ima i druge aktivnosti i interese
    ponekad reagira burno, vidim da joj za sitnicu suze trgnu na oči, ne može si pomoći
    to mi je baš nekako tužno, pa gledam da spustim tenzije, da je pohvalim i ohrabrim
    i često okreće očima, već se keljimo na tu temu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zašto vam je neuredna soba toliki problem? Jedno je prljavština, drugo kreativni kaos. Ja se sjetim sebe i svoje sobe. Isto sam crtala i slušala muziku. Soba je bila kaotična u očima moje matere, a u mojim očima je bila savršena. Kad bih je očistila i sve složila, osjećala sam anksioznost A to ona nije mogla razumjeti. Olovke, gumice, papiri i kazete...toga je bilo svugdje. I trebalo je tako biti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja ne zalazim baš u sobe.

Mislim da sam već napisala - kid mojeg " težeg" djeteta kazne uopće ne pale pa ih gotovo više ni ne dobiva

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam shvatila sto je tocno i kad napravila da je u tako teskoj i dugotrajnoj kazni?
    Koliko sam shvatila sa (očito starijom)
    sestrom u drugom je gradu izašla u neki klub i vratila se kasnije od dogovorenog i (neprovjereno) pripalila cigaretu.
    Na instagramu je stavila Poluludoj neprimjerene fotke.

E sad, što će polučiti kazna cjeloljetnog oduzimanja mobitela i zabrane izlazaka....nisam baš ziher.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Izasle su prijateljica i ona same u klub i zakasnile, a onda je opet izasla na rodjendan vratila se dobro pripita i pusila je. U kazni je oko dva tjedna, ne znam hoce li to upaliti, ali ne mogu dopustiti da dijete od niti 15 godina pije toliko da se napije i pusi. Pricale smo i pricamo o tim stetnostima, nisam joj samo lupila kaznu i shvaca ona sto je napravil, ali treba uvijek biti na oprezu. Premlada je za ovakve gluposti.
    A sto se tice sobe, ako se ona moze snaci u tom kreativnom neredu robe, knjiga, cd-ova i sminke neka se snalazi, ja se vise na to ne obazirem.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo, ja sam konzerva pa mi se izlazak u noćni klub nakon 8.r. ne čini primjeren.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mislim, ne znam što to znači noćni klub? Gdje bi to bilo u ZG npr. ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Naravno da kazna nece poruciti nista.
    Ali ako je lakse roditelju da do znanja da je on glavni u kuci tako , onda ok . Sve je dobro dok roditelj ne zivi u uvjerenju da su kazne te koje sprecavaju nepozeljno ponasanje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja sam konzerva pa mi se izlazak u noćni klub nakon 8.r. ne čini primjeren.
    Zavisi kakV klub i gdje, i koliko je kasnila.
    Ako je na moru tada je prica nesto drugacija.
    Ako je u pitanju narodnjacki klub u Zagrebu, to mene muz niti u ovim godinama ne pusta.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je nocni klub neka vrsta lokala s muzikom u kasne sate. Ko Lap ili Kulusic u moje doba.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je nocni klub neka vrsta lokala s muzikom u kasne sate. Ko Lap ili Kulusic u moje doba.
    Nema toga više u Zagrebu, bojim se...

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Ja sam u klubove pocela dosta kasno izlaziti, s nekih 17/18 i uvijek je to bila strana muzika, ciljale smo na to jer nam se vise svidjalo. Ona gdje je izasla se do ponoc pusta miks hrvatske i strane, a od ponoc cajke i dosla je doma u 3. Valjda je mislila da je sestra nece cekati. Vidjet cemo hoce li kazna uspjeti, ali ne mogu odobriti izlazak do 3 ujutro sa 14 godina osim ako me ne pita jer je neki poseban dogadjaj i ja dodjem po nju. Za sada se vraca u dogovoreno vrijeme, normalna. S tim je svojim deckom i dvjema prijateljicama vani.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa zato i pitam. Jesi li išla u Lap nakon 8.r.?
    Koliko sam po mojim učenicama shvatila, u 8.r. se vikendom ide s društvom u neki kafić (ove moje uglavnom žive u centru) i doma su najkasnije do 22.30h.
    Ne mogu zamisliti da bi se nakon toga išlo u NOĆNI klub, dakle nešto što se tek u 22h otvara, a mjuza kreće u 23.30

(Istina, od mog paleozoika pojam noćnog kluba se izmijenio, ja sam 1.put u takav ušla u Ritz u Petrinjskoj gdje se dama uvijala oko štange )

Inače mislim da je Senin post #38 s prve stranice jako konstruktivan i od pomoći. Duhovito (ne patronizirajuće) smsanje može podsjetiti da netko brine i da računa s njenim povjerenjem.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam u klubove pocela dosta kasno izlaziti, s nekih 17/18 i uvijek je to bila strana muzika, ciljale smo na to jer nam se vise svidjalo. Ona gdje je izasla se do ponoc pusta miks hrvatske i strane, a od ponoc cajke i dosla je doma u 3. Valjda je mislila da je sestra nece cekati. Vidjet cemo hoce li kazna uspjeti, ali ne mogu odobriti izlazak do 3 ujutro sa 14 godina osim ako me ne pita jer je neki poseban dogadjaj i ja dodjem po nju. Za sada se vraca u dogovoreno vrijeme, normalna. S tim je svojim deckom i dvjema prijateljicama vani.
    Pa naravno da ne mozes. I po zakonu ne smije biti vani u to doba prije 16 godina. Nama je to uvijek bio dobar argument .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa zato i pitam. Jesi li išla u Lap nakon 8.r.?
    Koliko sam po mojim učenicama shvatila, u 8.r. se vikendom ide s društvom u neki kafić (ove moje uglavnom žive u centru) i doma su najkasnije do 22.30h.
    Ne mogu zamisliti da bi se nakon toga išlo u NOĆNI klub, dakle nešto što se tek u 22h otvara, a mjuza kreće u 23.30

(Istina, od mog paleozoika pojam noćnog kluba se izmijenio, ja sam 1.put u takav ušla u Ritz u Petrinjskoj gdje se dama uvijala oko štange )

Inače mislim da je Senin post #38 s prve stranice jako konstruktivan i od pomoći. Duhovito (ne patronizirajuće) smsanje može podsjetiti da netko brine i da računa s njenim povjerenjem.
    Nakon 8 razreda nisam, ali prvi put sam isla u 1. srednje .
    Bilo je pod normalno ostati do 4 ujutro vikendom.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Poluluda, dijeliš nam info na kapaljku sad smo već došli do 3h ujutro. Naravno da je to neprihvatljivo, ako je mala već otišla sestri u drugi grad i ako je ta sestra (bitno) starija, onda je trebalo dogovoriti pravila ponašanja.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod moje djece, tj. njihovih prijatelja je od 8.razreda uobičajeno izlasci u klubove jel Jarun ili gdje, sa obaveznom kupnjom separea. Tj. moraš platiti određenu cugu par sto kuna i onda imate separe za tu noć.
    Ja to svojima nisam dozvoljavala niti još uvijek dozvoljavam.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Inace, M. je tulumario zadnji dan nastave u osnovnoj.
    Dosao je u gluho doba noci jer je hodao okolo s ekipom.
    Jasno da je roba smrdila po cugi i alkoholu, a i glava ga je malo bolila drugi dan.
    Muz i ja smo se cerili i lupali vratima cijeli drugi dan. Uz napomenu da ocekujemo da ne cuga dok je maloljetan.
    Nismo opalili nikakvu kaznu. On inace nema niti volju izlaziti, a niti cugati ili pusiti , pa lako nama. Za sad, jasno. Svaki dan moze nositi nesto novo.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam 1.put u (zimski) kafić ušla s 15g. (poslije zbora se ostajalo do 22h u gradu), frendica je rekla da se treba sjest za šank i naručiti vodku-juice. Mogu mislit kako smo tupavo izgledale , ta vodka mi je bila odvratna i bila sam žedna ko pas, ali nije bilo in naručit samo sok.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 12.08.2018. at 11:16

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam 1.put u (zimski) kafić ušla s 15g. (poslije zbora se ostajalo do 22h u gradu), frendica je rekla da se treba sjest za šank i naručiti vodku-juice. Mogu mislit kako smo tupavo izgledale , ta vodka mi je bila odvratna i bila sam žedna ko pas, ali nije bilo in naručit samo sok.
    Ja po klubovima nisam nista pila. Nismo nikad imali lovu za cugu, samo.za upad. Cugali smo samo na kucnim zabavama.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Kada sam se prvi put napila u 2. srednje (od dvije case vodke juice ) mama je naravno primijetila i isto tako su drugi dan lupali vratima i zezali me sto ne jedem pa mi gurali svasta pod nos Naravno, u kazni sam bila, ali samo nekih pet dana jer inace nisam izlazila pa je jedva cekala da se druzim.
    Mozda sam odmah trebala reci 3 ujutro da vidite u sto se uvalila Pravila su dogovorena, ali nije ih se drzala, a ni sestra nije znala gdje je da je moze ici traziti. Sada dolazi kada smo se dogovorili. Sinoc je dosla s necim crvenim na vratu, zezam je je li to uzela usisavacem cistiti ulicu jer to mora raditi i po kuci
    Posljednje uređivanje od Poluluda : 12.08.2018. at 11:21

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kod M. smo prvi put prije mjesec dana vidjeli crveno na vratu. Jasno, muz i ja smo to detaljno prokomentirali porukama. Pred M.smo se pravili potpuno slijepi , niti zucnuli nismo. Treba postovati njegovu intimu.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Rodin ugriz?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Morat cu na to upozoriti MM-a. On će odmah na hitnu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Morat cu na to upozoriti MM-a. On će odmah na hitnu.
    Hahaha

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi spremamo nedjeljom, ona tada cisti svoju sobu, ali za dva dana je to kao da je bomba pala. “Rasprema” i kada stigne, ali toliko je nemarna da je ponovno sve u kaosu. Dzeparac, izlaske i mobitel je vec izgubila tako da to ne funkcionira. Vise manje se dogovorimo oko ostalog, primirila se otkako je u ovako dugoj kazni, ali za tu se sobu ne uspijevamo dogovoriti i stvarno sam odlucila ne ulaziti tamo.
    Pretjeruješ.
    Jako pretjeruješ.
    Najbolje da joj i hranu uskratiš.
    Zbilja ne mogu vjerovati što čitam.
    Nije ni čudo da ti dijete pruža otpor.
    Ovo što radiš je teror.
    Pa što ako joj je soba neuredna?
    Neuredna je i od moje kćeri pa uopće ne marim za to.
    Koliko vidim ona se jako dobro znalazi u svojem kreativnom neredu.
    Moraš malo preispitati svoje stavove i presložiti prioritete.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Pretjeruješ.
    Jako pretjeruješ.
    Najbolje da joj i hranu uskratiš.
    Zbilja ne mogu vjerovati što čitam.
    Nije ni čudo da ti dijete pruža otpor.
    Ovo što radiš je teror.
    Pa što ako joj je soba neuredna?
    Neuredna je i od moje kćeri pa uopće ne marim za to.
    Koliko vidim ona se jako dobro znalazi u svojem kreativnom neredu.
    Moraš malo preispitati svoje stavove i presložiti prioritete.
    Nije dobila kaznu zbog neuredne sobe.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči vjerujem da ti je mala ok., ali tvoje hvalisanje graniči s ludilom
    ne sumnjam uopće da je dijete super i neka je, odlično za sve vas
    ali tvoj ton kojim se obraćaš svima ovdje stvarno nije primjeren i nemoguće ti je išta suvislo argumentirati
    moja mala ovo, moja mala ono, ona najbolja, najljepša, najpametnija, najurednija, najskromnija, najsportašica, naj...

svi mi ovdje volimo svoju djecu i želimo im najbolje
    ali smo svjesni njihovih mana i o tome razglabamo

morala sam, sorry na offu
    Nadam se da ti je sad lakše, budući si "morala".
    Morala si spustiti ovu raspravu i razmjenu iskustava na osobnu razinu.
    Vrlo zrelo, svaka ti čast.
    Prozvala si me.
    Pa ću ti odgovoriti na laži i uvrede koje si napisala.
    Ja se ne hvalim.
    Ja pišem onako kako jest.
    Ja pišem o SVOJEM djetetu.
    Ne o tvojem.
    Niti o bilo kojem drugom.
    Jer to nije u redu i to se ne radi.
    O kakvom argumentiranju lupetaš?
    Ako napišem da mi je kći 5,0 ti bi napisala da nije?!?!?
    Dobro je Nano napisala da se svatko svrbi gdje ga češe.
    Tebe očito jako svrbi, ali pljuvanjem po meni to nećeš riješiti.
    Lijepo staviš moje postove na ignore i ne moraš se zamarati s onim što ja pišem.
    Ja sam članica ovog foruma 11 pol godina i uvijek sam pisala i pisati ću.
    I ne, ne razglabamo o manama.
    Tema je kako se preživljava pubertet na podforumu o tinejdžerima do 18 godina.
    E, pa neki ga i prOživljavaju i uživaju u životu.
    Kako roditelji, tako i djeca.
    Sorry, morala sam.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije dobila kaznu zbog neuredne sobe.
    Da.
    sad tek vidim.
    Promakla mi cijela zadnja strana.
    Noćni klub?!?!?
    Šta ima radit tamo s 15 godina?
    Ja nisam nikad u životu bila u noćnom klubu, cajka klubu i sl. a imam 49 godina.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nit me svrbi nit se cesem
    Sto s tim da je tvoje dijete 5.0
    Sto smo culi bar milionti put
    Mnoga su djeca 5.0 ali drugi ne kopaju mozak forumskoj populaciji s tim
    Jednostavno
    Ali ne, cekaj
    Nasi su seljacine koje nisu cule za CB, ne prate visokokvalitetne umjetnike jer su im roditelji bezveze i oni su bezveze samo ti nisi bezveze i jedina to kuzis.
    Morala sam, sorry

A sad cu te poslusati za ignore, to je svakako dobar savjet.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nit me svrbi nit se cesem
    Sto s tim da je tvoje dijete 5.0
    Sto smo culi bar milionti put
    Mnoga su djeca 5.0 ali drugi ne kopaju mozak forumskoj populaciji s tim
    Jednostavno
    Ali ne, cekaj
    Nasi su seljacine koje nisu cule za CB, ne prate visokokvalitetne umjetnike jer su im roditelji bezveze i oni su bezveze samo ti nisi bezveze i jedina to kuzis.
    Morala sam, sorry

A sad cu te poslusati za ignore, to je svakako dobar savjet.
    Sory ali ja isto izgleda spadam u one "bez veze", ali kaj je CB?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

carrie bradshaw?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    carrie bradshaw?

https://youtu.be/GXFSK0ogeg4

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na žalost ipak onda nisam bez veze, jer sam gledala, i ne samo to.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Na žalost ipak onda nisam bez veze, jer sam gledala, i ne samo to.
    Gledala si sex i grad?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sory ali ja isto izgleda spadam u one "bez veze", ali kaj je CB?
    Crno bijelo?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mima loooool!!!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Gledala si sex i grad?
    Link je na Carminu Buranu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Link je na Carminu Buranu.
    Ups!

Posljednje uređivanje od sirius : 12.08.2018. at 13:36

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jednom jako davno na pdfu Potpomognuta bila je tema kako proživljavate neuspjehe i kako dalje, ima li izlaza itd.
    (Ne)oprezno sam se ubacila i napisala da se i posvojenje može uzeti u obzir. Gost1 me samo jednom trebala upozoriti da sam na pdfu Potpomognuta i da savjeti o posvojenju nisu prikladni. Tko dozrije do te ideje, sam će doći na pdf Posvojenje. Logično. Ispričala sam se na upadu.

Vremena se mijenjaju, logike više nema, nema ni čitanja između redaka, a bome ni čitanja samih redaka.

Zato ćemo naslov ove teme promijeniti u "Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?"
    Svi koji su bez problema mogu otvoriti temu "Lijepo nam je u pubertetu - kako nam uspijeva?"
    Prelasci iz jednog u drugi topic dozvoljeni su jedino ako su se okolnosti puberteta promijenile.
    Sretno nam svima!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A ja sam sa 18 i pol imala pretplatu za Koncertnu dvoranu u ZG. Na prvoj godini faksa. Beat that (kad se već hvalimo)
    Glazbeni ukus moje djece je malo (sic!) drugačiji, hihihi

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zato ćemo naslov ove teme promijeniti u "Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?"
    Svi koji su bez problema mogu otvoriti temu "Lijepo nam je u pubertetu - kako nam uspijeva?"
    Prelasci iz jednog u drugi topic dozvoljeni su jedino ako su se okolnosti puberteta promijenile.
    Sretno nam svima!
    Dooobraaar

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam sa 18 i pol imala pretplatu za Koncertnu dvoranu u ZG. Na prvoj godini faksa. Beat that (kad se već hvalimo)
    Glazbeni ukus moje djece je malo (sic!) drugačiji, hihihi
    Moji roditelji su imali na ložu, još dok sam bila u vrtiću. I tako godinu za godinom.....

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam totalni promašaj, dijete sa sluhom i glazbenom školom ne bi sa mnom na koncert ni mrtvo. Drugo dijete bez sluha i bez GŠ ide rado na koncerte i na spore stavke plače od ganuća.
    (Jedna forumašica rekla mi je da je to vjerojatno baš zato što ne čuje dobro ).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Može se promijeniti ime teme, samo što je činjenica da se ovdje, osim što se piše o problemima u pubertetu, kao činjenicu više puta konstatiralo da nema pubertetlije koji ne pije, puši, laže i tako dalje, što svakako nema veze sa istinom.

Ako smo naivni kao roditelji, nismo bili kad smo mi bili pubertetlije, pa sigurno dobro znamo da JEST bilo naših vršnjaka koji nisu eksperimentirali sa alkoholom i cigaretama, a kamoli drogom, nisu lagali roditeljima itd.

Čak dapače, moglo bi se reći da je dobar dio naših vršnjaka bio takav.

Tako da normalno da ako netko tvrdi da nema pubertetlije koji se ne napija i puši, da će onda netko drugi reagirati.
    Posljednje uređivanje od Mima : 12.08.2018. at 13:51

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pa ja mislim da je sasvim moguce da IMA pubertetlija koji ne puse i ne piju, uopce mi to nije nezamislivo...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa ja mislim da je sasvim moguce da IMA pubertetlija koji ne puse i ne piju, uopce mi to nije nezamislivo...
    Naravno da ima. Zasto ne bi bilo?!
    Kao sto ima i dojencadi koja spavaju noc u komadu od dolaska iz rodilista.
    Ali stalno napominjanje da njihovo dijete spava cijelu noc ne pomaze previse onima cije cvili i zeli se nositi od sumraka do zore.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.08.2018. at 14:11

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

https://youtu.be/BFq8vH7tPxs

evo vam malo Carrie Bradshaw
    pogledajte violinista s njene lijeve strane kako joj se smješka, divni su oboje

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam totalni promašaj, dijete sa sluhom i glazbenom školom ne bi sa mnom na koncert ni mrtvo. Drugo dijete bez sluha i bez GŠ ide rado na koncerte i na spore stavke plače od ganuća.
    (Jedna forumašica rekla mi je da je to vjerojatno baš zato što ne čuje dobro ).

Stranica 6 od 29 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •