Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,337

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Koji je razlog kuhanja voća po sat vremena da bi napravili džem? Treba li taj postupak ubiti neke patogene, ili da okus bude bolji, ili što? Radim džem od mušmule.
    A musmule prije cistis?,nikad nisam ih imala dosta za pekmez

  2. #2
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    12,001

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A musmule prije cistis?,nikad nisam ih imala dosta za pekmez
    Da. Od kile sam pola bacila jer je bilo nešto crno unutra, ali svejedno ostalo je za iskuhati tako da sad imam oko deci namaza deci sutra uz palačinke.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •