Eto neke analize ljubitelja BMW-a, doduše iz 2012., al nema veze:

https://www.autoportal.hr/clanak/test_bmw_320d

I odmah da zaključim: radi se o perfektnom autu, u svakom pogledu, koji jednostavno mane - nema.
...
a i osnovnome 316d sa 116 KS, vrijednome 34.451 eura, ništa ne fali. I taj potegne 202 km/h i do stotke ubrza u 10,9 sekundi. Kome treba više?
...
Peglanjem prednjeg dijela i podnice te produžavanjem karoserije koeficijent otpora zraka smanjen je sa 0,27 na 0,26, što je među najboljim rezultatima na tržištu. To pogoduje performansama i smanjuje potrošnju goriva, a Trica je i dosad bila uzorna po kombinaciji sportskih performansi i niske potrošnje.
...
Na pritisak gasa, na leđima se osjeća udarac, Trica silovito kreće naprijed a stotka se hvata u samo 7,5 sekundi. Motor, doslovce, puca od snage, a kad se želi voziti ‘na nož’, bavarska se limuzina pokazuje u pravom svjetlu. Izvrsno se ponaša i kod visokih brzina, kad podjednako dolaze do izražaja velika rezerva snage, sigurno ležanje i niski otpor zraka.
...
Suvereno grabi pretjecajnom trakom te i na 160 km/h ima snage za snažno ubrzanje. Visoke mogućnosti pokazuje i krajnja brzina od 235 km/h.
...
I da na kraju da ne zaboravim: premda BMW 320d raspolaže vrhunskom elektroničkom zaštitom od krađe, preporučljivo je ugraditi mehaničku blokadu mjenjača. Naime, ovaj je auto u podzemlju na vrhu liste želja…
Eto - to nisam ja, a nije ni Mojca, koliko ju poznam. Ovo što ina priča da je osjećala razliku kad su stavili xenon svjetla, da se ljudi miču kad ih vide, ja ne želim da se meni miču, bez da znaju išta o mojoj osobnosti, koja nema nikakve veze s podzemljem.