Stranica 5 od 20 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    True story.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš, ali to ti nije točno
    razlikujete se po jednoj ili nekoliko stvari koje su ti bitne, ali da nemate ništa zajedničko je daleko od istine
    za mene to zaista znaci da nemamo nista zajednickog. jer sve ostalo izvire iz svjetonazora

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ja se vise no mogu tako napiti
    jbg, nisam vise mlada
    tctctc

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    za mene to zaista znaci da nemamo nista zajednickog. jer sve ostalo izvire iz svjetonazora
    Ja sam blizu ovoga. Sva sreća da mi nije veliki problem često bit solo, pit kavu solo itd. A ne živim na selu da mi nužno trebaju prvi susjedi za fizikaliju i pomoć. Da živim... prioriteti bi se promijenili i onda bi prvi bio motiv "voli prirodu" pa nam je to zajedničko.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.02.2019. at 14:43

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da nisu svi kao ja, da im je auto samo prijevozno sredstvo od tocke A do tocke B kojem je jedini uvjet da nije preskup za održavanje i da ne trosi puno.
    X

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja uopće ne mislim tako. Svjetonazor je vrlo često deklarativan (nesvjesno deklarativan, osobe su zaista uvjereni to i to), a postupci osobe govore nešto sasvim drugo.
    edit: poslije ine
    Posljednje uređivanje od vertex : 28.02.2019. at 14:47

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moguce. i cesto se iznenadis u covjeku usprkos (ne)postojanju predrasuda.
    ali na prvu loptu, da ja dijelim ljude na one bliske meni i one koje ne zelim da budu bliski.
    ako dode do prilike, dam im sansu, ako ne bude prilike, ne patim

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Uhhh baš ste užarile temu o autu hehe. Ja spadam u one s predrasudama i mojoj djeci je zabranjeno slušanje cajki. A MPT nebi strpala sa cajkama jer je jedno domoljubna pjesma a drugo razbijanje čaša koje se spominje i lake note pa štagod vi sad mislili o meni

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Uhhh baš ste užarile temu o autu hehe. Ja spadam u one s predrasudama i mojoj djeci je zabranjeno slušanje cajki. A MPT nebi strpala sa cajkama jer je jedno domoljubna pjesma a drugo razbijanje čaša koje se spominje i lake note pa štagod vi sad mislili o meni
    I kod mene kući je bilo. Šta su dobili od toga? Mene. Mada moram priznati da su mi brat i sestra čista suprotnost pa eto, bar je na nekome uspjelo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne znam, mislim da većinu mama dječaka od 8 do 12 godina da staviš za stol da pričaju o tome kako se osjećaju vezano za youtubere i kada pokušavaju dijete odlijepiti od Fortnitea - dobio bi vrlo slične priče, puno uzvika "ajme tako i moj", a da pritom žene slušaju vrlo različitu muziku, pripadaju različitim religijama i glasaju za različite stranke, potpisuju različite referendume

da ne kažem da trkački mesije svi zvuče IDENTIČNO bili lijevi, desni ili apolitični

milijun je stvari koje nas određuje, u tome i je cijela stvar sa razbijanjem predrasuda, nitko nije SAMO TA dimenzija sebe

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MPT je poticatelj na mržnju, ne domoljub.
    Sad, ja sam sretnija sa razbijanjem čaša nego mržnjom.

Al ni jedno ni drugo kod nas doma neće naići na odobravanje.
    A da mogu zabraniti... ma možeš si misliti...
    Želim da neću o tome morati razmišljati

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    MPT je poticatelj na mržnju, ne domoljub.
    Sad, ja sam sretnija sa razbijanjem čaša nego mržnjom.

Al ni jedno ni drugo kod nas doma neće naići na odobravanje.
    A da mogu zabraniti... ma možeš si misliti...
    Želim da neću o tome morati razmišljati
    Normalno da ne možeš, pa dovoljno je da stave slušalice i šta netko zna šta tamo svira. A pogotovo onda kad izađu iz te kuće.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naravno da ne mozes zabraniti, ali mozes educirati od malena i nadati se da ce dijete ostati blisko (svjetonazorski, politicki, muzikom...) tebi

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da ne mozes zabraniti, ali mozes educirati od malena i nadati se da ce dijete ostati blisko (svjetonazorski, politicki, muzikom...) tebi
    Ali dijete je svejedno osoba za sebe. Zašto bi se uopće nadala da će politički, svjetonazorski ili muzikom ostati blisko tebi? Možda i ja promijenim mišljenje kad postanem roditelj ali sad zaista razmišljam ovako. Ne znam, onda sam ja svojim roditeljima veeeeliko razočarenje.
    Posljednje uređivanje od Riri92 : 28.02.2019. at 15:02

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa recimo ne zelim da mi dijete jednog dana zastupa stav da je homoseksualizam bolest, da je pobacaj zabranjen, da se od pobacenih fetusa rade parfemi, da je obiteljsko nasilje interna obiteljska stvar, da he paljenje upaljacem obicna djecja igra, da je patrijarhat dobar i pozeljan, da je "ono" stari hrvatski pozdrav...
    a za muziku, zaista mislim da cajke nisu ni k od kvalitete i ne zelim da se razvaljuje na srot
    sigurno ce mi jos nesto pasti na pamet...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Mojci je dragi htio "učinit' komplimenat" da za male pare postane wow žena, ali očito se nisu dobro razumjeli. To je tipični mars-venera nesporazum.
    Hahahha

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto neke analize ljubitelja BMW-a, doduše iz 2012., al nema veze:

https://www.autoportal.hr/clanak/test_bmw_320d

I odmah da zaključim: radi se o perfektnom autu, u svakom pogledu, koji jednostavno mane - nema.
    ...
    a i osnovnome 316d sa 116 KS, vrijednome 34.451 eura, ništa ne fali. I taj potegne 202 km/h i do stotke ubrza u 10,9 sekundi. Kome treba više?
    ...
    Peglanjem prednjeg dijela i podnice te produžavanjem karoserije koeficijent otpora zraka smanjen je sa 0,27 na 0,26, što je među najboljim rezultatima na tržištu. To pogoduje performansama i smanjuje potrošnju goriva, a Trica je i dosad bila uzorna po kombinaciji sportskih performansi i niske potrošnje.
    ...
    Na pritisak gasa, na leđima se osjeća udarac, Trica silovito kreće naprijed a stotka se hvata u samo 7,5 sekundi. Motor, doslovce, puca od snage, a kad se želi voziti ‘na nož’, bavarska se limuzina pokazuje u pravom svjetlu. Izvrsno se ponaša i kod visokih brzina, kad podjednako dolaze do izražaja velika rezerva snage, sigurno ležanje i niski otpor zraka.
    ...
    Suvereno grabi pretjecajnom trakom te i na 160 km/h ima snage za snažno ubrzanje. Visoke mogućnosti pokazuje i krajnja brzina od 235 km/h.
    ...
    I da na kraju da ne zaboravim: premda BMW 320d raspolaže vrhunskom elektroničkom zaštitom od krađe, preporučljivo je ugraditi mehaničku blokadu mjenjača. Naime, ovaj je auto u podzemlju na vrhu liste želja…
    Eto - to nisam ja, a nije ni Mojca, koliko ju poznam. Ovo što ina priča da je osjećala razliku kad su stavili xenon svjetla, da se ljudi miču kad ih vide, ja ne želim da se meni miču, bez da znaju išta o mojoj osobnosti, koja nema nikakve veze s podzemljem.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tko je Sasa Matić?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Slažem se za većinu od tih stvari, samo pokušavam reći da to uopće nije u tvojoj niti u bilo čijoj moći. Odrastala sam i uz stari hrvatski pozdrav i uz to da je pobačaj grozna stvar i uz to da su cajke šrot, a sa strane mog tate i uz to da je homoseksualizam bolest. I eto, nije uspjelo jer sam osoba za sebe. Dakle moguće je i suprotno, da ti zastupaš drugačije stavove, a dijete izgradi ove. Samo sam to htjela reći.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je Sasa Matić?

Pjevač.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Eto - to nisam ja, a nije ni Mojca, koliko ju poznam. Ovo što ina priča da je osjećala razliku kad su stavili xenon svjetla, da se ljudi miču kad ih vide, ja ne želim da se meni miču, bez da znaju išta o mojoj osobnosti, koja nema nikakve veze s podzemljem.
    Ma nema sanse da ja ovoliko razmišljam o automobilu.
    Jako sam površna. Padam na vanjštinu. Ok, ako može odraditi neki hard work, tim bolje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Pjevač.
    Ma daj? Toliko sam shvatila.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Pa ja nisam shvatila da vlasnici imaju veze sa podzemljem, vec da je automobil cesto na meti lopova.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Slažem se za većinu od tih stvari, samo pokušavam reći da to uopće nije u tvojoj niti u bilo čijoj moći. Odrastala sam i uz stari hrvatski pozdrav i uz to da je pobačaj grozna stvar i uz to da su cajke šrot, a sa strane mog tate i uz to da je homoseksualizam bolest. I eto, nije uspjelo jer sam osoba za sebe. Dakle moguće je i suprotno, da ti zastupaš drugačije stavove, a dijete izgradi ove. Samo sam to htjela reći.
    naravno da je moguce, to sam i napisala prije

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo ja svaki put psujem kad mi se xenonovac približava, ne zato jer se bojim predatora, nego jer me zaslijepi. Jasno da je vidljivost bolja, njima. A ostali po cesti nek pokrepaju.
    Baš mi je laknulo kad sam pročitala da ih je ina morala iščupat

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mojca, pokvario ti se google?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

E, Olja, a ukradene bemvejce kupuje samo pošten svijet .
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.02.2019. at 15:25

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A kakav si odgovor očekivala?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pa onda pogotovo ne razumijem pitanje. Saša Matić je folk pjevač, ima nekih 40ak godina. Ima brata blizanca, Dejana, koji je isto pjevač. Oboje su slijepi zbog za*eba medicinske sestre kad su rođeni.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možda link na neki pjesmu? Evo: https://www.youtube.com/watch?v=-wLD1TJg-VI

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

edit: na Čokoladin post o finom svijetu što kupuije ukradene aute.

Miroljubiv i fin, stalo im do optimalne potrošnje, sigurnosti na cesti i dobrog gepeka.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 28.02.2019. at 15:34

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Btw., čokolada, zapamtila sam si onaj tvoj link na klasičnu glazbu i desnicu, više se ne provaljujem

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Možda link na neki pjesmu? Evo: https://www.youtube.com/watch?v=-wLD1TJg-VI
    Na ovu nekad plačem: https://www.youtube.com/watch?v=7ZWjW8fiZXc

Na ovu uvijek skačem: https://www.youtube.com/watch?v=hqoPUsXzklc

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sad prvi put čujem za tog Sašu Matića pa malo slušam pjesme. Ubijte me, zbilja imam dobro uho, ali stvarno ne čujem nikakvu razliku između njegovih pjesama i "našeg" Huljića, Severine, Rozge, Jole itd. To je potpuno isto

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nije se rijetko kod nas u Bosni desavalo da posten svijet bude prevaren i ne sluteci kupi polovan automobol kraden u Evropi, pa se stvar otkrije za odredjeno vrijeme prilikom prelaska granice i sl. Mada, nije u tome moj point. Htjedoh reci da pravi vlasnici nekradenih i legalnih automobila najcesce nemaju veze sa podzemljem, a clanak ih upozorava da dodatno zastite svoju imovinu koja je trazena roba.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sad prvi put čujem za tog Sašu Matića pa malo slušam pjesme. Ubijte me, zbilja imam dobro uho, ali stvarno ne čujem nikakvu razliku između njegovih pjesama i "našeg" Huljića, Severine, Rozge, Jole itd. To je potpuno isto
    Pa normalno da je isto, i oni su cajkasti.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni su njegove nekako puno više s dušom. Iako ja volim i Severinu haha. Ali to sam samo ja i moj ukus.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

.meni sve to kategorija cajki

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pa normalno da je isto, i oni su cajkasti.
    Pa ne znam, ja puno gledam i tekst. Može se reći cajka je cajka, ali definitivno mi nije isto kad Huljić pjeva o ajvaru i recimo, ajd da ne provlačimo stalno Sašu Matića, pjesma Zmaj od Indire Radić. Zmaj je pretvoren u pjesmu od pisma koje je cura ostavila dečku jer je umirala od raka. Eto ako nekog zanima samo pročitajte tekst, uopće ne morate ni slušati.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Nije se rijetko kod nas u Bosni desavalo da posten svijet bude prevaren i ne sluteci kupi polovan automobol kraden u Evropi, pa se stvar otkrije za odredjeno vrijeme prilikom prelaska granice i sl. Mada, nije u tome moj point. Htjedoh reci da pravi vlasnici nekradenih i legalnih automobila najcesce nemaju veze sa podzemljem, a clanak ih upozorava da dodatno zastite svoju imovinu koja je trazena roba.
    Ma evo i kod nas nasjedne fina pobožna raja na povoljne statusne aute:

https://www.24sata.hr/news/krivotvor...-markic-609869

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa ne znam, ja puno gledam i tekst. Može se reći cajka je cajka, ali definitivno mi nije isto kad Huljić pjeva o ajvaru i recimo, ajd da ne provlačimo stalno Sašu Matića, pjesma Zmaj od Indire Radić. Zmaj je pretvoren u pjesmu od pisma koje je cura ostavila dečku jer je umirala od raka. Eto ako nekog zanima samo pročitajte tekst, uopće ne morate ni slušati.

odustani i shvati da nemaš ukusa

na rodi ti je samo sofisticirana populacija, a svi ostali nerodaši su napunili arenu dva dana za redom na matićevom koncertu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čitaš li inače nekakve pjesmice? Mislim, poeziju?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    odustani i shvati da nemaš ukusa

na rodi ti je samo sofisticirana populacija, a svi ostali nerodaši su napunili arenu dva dana za redom na matićevom koncertu
    Očito. Neka, ja fino pravim balans, vidiš da se ne predajem haha.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Čitaš li inače nekakve pjesmice? Mislim, poeziju?
    Čitala sam u srednjoj, sad rijetko. I vidim na šta ciljaš pa da odmah kažem da nisam mislila na to da je to ekstra kvalitetna pjesma sa svim potrebnim elementima poezije. Ali zašto bi i bila, cura je bila na samrti i napisala to svom dečku pobogu. Dovoljno da mi bude lijepo, ali dobro, ja sam i inače ženska sa previše emocija. Nego sam htjela reći da nije isto. Meni nije isto. Kao što i svi drugi ovdje govore u svoje ime.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

https://research-methodology.net/bmw...d-positioning/

Ciljne grupe BMW kupaca. Nije razdvojeno po modelima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je napisala cura na samrti? Kukaš-brukaš?

Ekstra kvalitetan tekst nije u svakom slučaju, ali sam ti htjela reći da ako ti se sviđa poezija, emocije, pa možda onda stvarno možeš pokušati čitati neku pravu poeziju, vjerojatno bi ti se svidjelo.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Očito. Neka, ja fino pravim balans, vidiš da se ne predajem haha.
    Sad cu i ja fino sjetsti u svoju bemburu, zapalit pljugu i turit lakat van, mozda pocrni jer sunce..
    Navit cu Šabanovu "Dodji da ostarimo zajedno", znas onu koju je obradio Let3, ne obrnuto.
    Na svakom semaforu cu dodatno turirati da dam extra doprinos zagadjenju.
    A usput se nadam sresti istu takvu seljacinu kakva sam i sama da malo kafenisemo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    mojca, pokvario ti se google?
    često joj se kvari google

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    često joj se kvari google
    Mozda ima roditeljsku zastitu ( za sebe) na neke stranice?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja ću samo potpis na Beti
    X

Ne vjerujem što čitam.

Koliko predrasuda, ..
    Kod mene postoje samo dobri i zli.

Jelena baš si me neugodno iznenadila.
    Ne mogu vjerovat da kad nekog vidiš u BMWu da ti se odmah vrti scenarij kakva je ta osoba i njena osobnost. To nema veze sa stvarnim životom. Ili žena u štiklama ili ona jače našminkana i sl.

Riri ti si bome hrabra da se outaš ovako javno, sad si zauvijek samo cajkuša u očima nekim forumašica

Stranica 5 od 20 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •