Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka nisam mislila ništa loše pod tim da nekad imam osjećaj da ne govorimo isti jezik, jednostavno sam to primjetila tu na forumu, kad ti pišeš bez obzira na temu da ima nas forumašica koje imamo osjećaj da mi pišemo kineski, a ti japanski. Karikiram. Ono u RL bi se vjerojatnije bolje sporazumjele zbog govora tijela, ovako je valjda do stila pisanja, pa dođe do nesporazuma.
    Lili, ja ti ne zameram, niti imam zašto da zaoštravam raspravu, ali upada mi u oči da samo meni komentarišeš JEZIK, iako nesporazuma na forumu ima stalno .

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, ja ti ne zameram, niti imam zašto da zaoštravam raspravu, ali upada mi u oči da samo meni komentarišeš JEZIK, iako nesporazuma na forumu ima stalno .
    Aha!

Ali da stanem u Lilinu obranu, ne mislim da je komentar u vezi jezika tako pejorativan, LIli je i meni znala raci da ima dojam da govorimo razlicitim jezicima, tako da mislim da se radi naprosto nerazmijevanju, odnosno to je nesto sto Lili kaze svima (ili vecini) koji se ne slazu s njom

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ispadam advokat, ali Lili nikako nije mislila na jezik kao hrvatski ili srpski, nego na način iznošenja argumenata na temu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ispadam advokat, ali Lili nikako nije mislila na jezik kao hrvatski ili srpski, nego na način iznošenja argumenata na temu.
    Da, da, shvatila sam naknadno da mora biti tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •