Stranica 14 od 20 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku

tko inzistira?
    Jelena? pulinka?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sad s kompa vidim broj stranica... I sve ovo zato jer ja sebe ne vidim u BMW-u? O bože...
    Vidiš kako si dobro ubola sa temom.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka nisam mislila ništa loše pod tim da nekad imam osjećaj da ne govorimo isti jezik, jednostavno sam to primjetila tu na forumu, kad ti pišeš bez obzira na temu da ima nas forumašica koje imamo osjećaj da mi pišemo kineski, a ti japanski. Karikiram. Ono u RL bi se vjerojatnije bolje sporazumjele zbog govora tijela, ovako je valjda do stila pisanja, pa dođe do nesporazuma.
    Lili, ja ti ne zameram, niti imam zašto da zaoštravam raspravu, ali upada mi u oči da samo meni komentarišeš JEZIK, iako nesporazuma na forumu ima stalno .

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena? pulinka?
    ?
    A da mi citiraš bilo koju moju personalnu predrasudu na račun šminka&auto? Da sam je napisala u definitivno potvrdnom, a ne hipotetičkom ili odričnom obliku?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, ja ti ne zameram, niti imam zašto da zaoštravam raspravu, ali upada mi u oči da samo meni komentarišeš JEZIK, iako nesporazuma na forumu ima stalno .
    Aha!

Ali da stanem u Lilinu obranu, ne mislim da je komentar u vezi jezika tako pejorativan, LIli je i meni znala raci da ima dojam da govorimo razlicitim jezicima, tako da mislim da se radi naprosto nerazmijevanju, odnosno to je nesto sto Lili kaze svima (ili vecini) koji se ne slazu s njom

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš kako si dobro ubola sa temom.
    . Od svih nedavnih filozofskih tema, s ovom si baš baš ubola u žicu, najplodonosnija je.

Jedan davni citat (na osnovi sjećanja, znači varljivo već samo zbog toga) jednog mog davnog frizera. "Ne mogu ja svakoga šišat! Dođe meni žena, kućanica, zadovoljna u braku i traži neku promjenu. I sad ja nju ošišam na moderno. I njoj više ne paše šminka, ne paše garderoba, ne paše muž. To je ozbiljna odluka! Ja imam veliku odgovornost!!!"

Džizs, možda će baš auto biti prekretnica svega.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.03.2019. at 13:47

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zapravo ni ja ne doživljavam Lili kao nešto posebno ostrašćenu na temu jezika, zato mi je ružno zazvučalo, jer je ovo ko zna koja tema na kojoj komentariše mene i moj jezik (a ja sebe procenjujem kao dovoljno pismenu i jasnu :D)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jaooo znala sam čim sam stisnula send da ću ostati neshvaćena

dakle zamislite ženu nogometaša u najpompoznijem izdanju kako je došla ležat u bolnicu (nije žena nogometaša, ali čisto kao predodžba).
    vraćam se u sobu, dolazim sa pretrage koja mi je bila koma, i zabljesne me , doslovno me zabljesne.
    i ja koja se volim uređivat sam ostala paf i odmah mi je proradio taj predrasudni instinkt
    ipak mislim kad ideš ležat u bolnicu, ideš u nečem najudobnijem, bar sam mislila do tada.

ali... ako je ovo moja najteža predrasuda, koja je trajala blic vremena, neka ostane zabilježena.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ništa ove filozofske što vam znači ljubav itd. Daj konkretno, pa lako mi to još i bolje odvedemo do visokih apstrakcija .

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedan davni citat (na osnovi sjećanja, znači varljivo već samo zbog toga) jednog mog davnog frizera. "Ne mogu ja svakoga šišat! Dođe meni žena, kućanica, zadovoljna u braku i traži neku promjenu. I sad ja nju ošišam na moderno. I njoj više ne paše šminka, ne paše garderoba, ne paše muž.
    #samoljubav

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ništa ove filozofske što vam znači ljubav itd. Daj konkretno, pa lako mi to još i bolje odvedemo do visokih apstrakcija .
    Istina hahaha. I ona Anitina nedavna o travi je bila vrh, nabile smo 15 stranica. A ova će preći i to kako ide.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

. Od svih nedavnih filozofskih tema, s ovom si baš baš ubola u žicu, najplodonosnija je.

Jedan davni citat (na osnovi sjećanja, znači varljivo već samo zbog toga) jednog mog davnog frizera. "Ne mogu ja svakoga šišat! Dođe meni žena, kućanica, zadovoljna u braku i traži neku promjenu. I sad ja nju ošišam na moderno. I njoj više ne paše šminka, ne paše garderoba, ne paše muž. To je ozbiljna odluka! Ja imam veliku odgovornost!!!"

A ja se uvijek sjetim one epizode Seinfelda kad mu je cura pristala na manage a trois s njenom cimericom. Plan je bio da Jerry prekine s curom i prohoda s cimericom a da se nijedna ne naljuti, pa je prijedlog manage a troisa bio samo per la finta. Nije se nadao da ce obje pristati i onda je kukao Georgeu kako on nikako nije tip za trojac, sad mora mijenjat rasvjetu u stanu, pocet nosit vezene kucne ogrtace, piti fini viski... ne vidi se nikako u tome, bez obzira sto je naletio na jackpot
    Posljednje uređivanje od betty blue : 06.03.2019. at 13:54

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku

dakle zamislite ženu nogometaša u najpompoznijem izdanju kako je došla ležat u bolnicu (nije žena nogometaša, ali čisto kao predodžba).
    vraćam se u sobu, dolazim sa pretrage koja mi je bila koma, i zabljesne me , doslovno me zabljesne.
    i ja koja se volim uređivat sam ostala paf i odmah mi je proradio taj predrasudni instinkt
    ipak mislim kad ideš ležat u bolnicu, ideš u nečem najudobnijem, bar sam mislila do tada.

ali... ako je ovo moja najteža predrasuda, koja je trajala blic vremena, neka ostane zabilježena.

LOL ja ne znam zašto se ti nerviraš oko ovoga.
    Meni se za bolnicu uvek zadesi jedna glamurozna cimerka, ono, donesu joj full opeglani kostimić+košuljica+nakit+cipelice+džidže za kosu za otpust, ja sam majke mi čekala odakle će crveni tepih razmotati
    Nemam apsolutno nikakvo loše mišljenje o tome, ono, svakom svoje veselje jer su bolnice prilično nevesele.
    Bilo mi je mrvicu bizarno prvi put kad sam videla takav stajling, posle sam shvatila da mi karma valjda nešto poručuje

Ali opet odoh na banalnosti, stvarno...
    Posljednje uređivanje od pulinka : 06.03.2019. at 14:02

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

?
    A da mi citiraš bilo koju moju personalnu predrasudu na račun šminka&auto? Da sam je napisala u definitivno potvrdnom, a ne hipotetičkom ili odričnom obliku?
    Ne pada mi napamet

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne čini mi se da si neshvaćena. Meni je u tvom postu opisana baš jedna normalna, ljudska i zapravo lijepa priča.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Strah me uopće pomisliti na pitanje koje sam si jutros postavljala.

Auto... mislim da ću odustati od auta.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Postavi ga na forumu, ova nam se rasprava blizi kraju
    Posljednje uređivanje od Optimist : 06.03.2019. at 14:33

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Postavi ga na forumu, ova nam se rasprava blizi kraju
    Hahaha.
    Stvarno šteta da besposličarimo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hahaha.
    Stvarno šteta da besposličarimo.
    Steta da radimo!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sad ispadam advokat, ali Lili nikako nije mislila na jezik kao hrvatski ili srpski, nego na način iznošenja argumenata na temu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ispadam advokat, ali Lili nikako nije mislila na jezik kao hrvatski ili srpski, nego na način iznošenja argumenata na temu.
    Da, da, shvatila sam naknadno da mora biti tako.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne pada mi napamet
    Ali ćeš me bez problema pomenuti bez argumenata?
    Pa... dobro. Od volje ti tvoj način dominacije, moj je malo drugačiji .

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa argumenti su tu jer su postovi su tu, i to je očito moje tumačenje. Ako je pogrešno, onda sam u krivu. A u dokazne postupke se ne namjeravam uvlačiti. Nije mi palo napamet da je ovo neka igra dominacije, ali ako ti to tako tumačiš, ok.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku

niti ti o mojim predrasudama, kolike su i kakve, ista znas

slažem se u potpunosti - nemam pojma

ali tako ni ti o mojem kontriranju ne možeš tvrditi da je netočno jer me ne poznaješ

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa zar jesmo?
    Mene upravo inzistiranje na opravdanosti banalnih predrasuda ovdje iznenađuje.
    X

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tek sad s kompa vidim broj stranica... I sve ovo zato jer ja sebe ne vidim u BMW-u? O bože...
    a i ti isto kao da si jučer došla na forum

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uobičajeno je imati povremeno banalne predrasude. Kao što je uobičajeno povremeno imati kijavicu npr?
    Kako se u hodu pridev uobičajeno pretvorio u opravdano, ja ne znam. Pa predrasude su same po sebi nepravdane.
    I kako smo od proste teze da svako ima nekakve banalne predrasude došli do teze da ih i treba imati i negovati, isto mi nije sasvim jasno.
    Valjda u onom Lilinom japansko-kineskom prevodu, biće da je i u pravu...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pulinka evo me. Hvala mojim advokatima Beti3 i Betty Blue.

Ma da upravo to, različito pišemo i izražavamo svoje misli, argumente, nečije postove razumijem otprve kad ih pročitam, a nečije trebam po 2x (nekad i 3x) pročitat da skužim što je htio/htjela reći, to mi se događa recimo kod tebe i betty blue, al budimo realni i iskreni svi znamo tko je kraljica i apsolutna pobjednica u pisanju u smislu da je većina foruma ne razumije kad nešto napiše - to je naša jelena.O

Jele ne ljuti se, al šta jest, jest
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2019. at 08:46

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da upravo to, različito pišemo i izražavamo svoje misli, argumente, nečije postove razumijem otprve kad ih pročitam, a nečije trebam po 2x (nekad i 3x) pročitat da skužim što je htio/htjela reći, to mi se događa recimo kod tebe i betty blue,
    joj Lili...
    odustajem
    doista se trudim da moje rečenice imaju i početak i kraj, subjekt, radnju i objekt ukoliko je nužno, pa stvarno ne znam što bi mogao biti razlog tvom mučenju sa razumijevanjem mojih misli.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da ovo stvarno nije fer usporedba, i betty blue i pulinka savršeno jasno pišu i jako se dobro izražavaju, dok jelena radi silne greške u tipkanju, pa ju je nekad zaista teško razumjeti.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ovo stvarno nije fer usporedba, i betty blue i pulinka savršeno jasno pišu i jako se dobro izražavaju, dok jelena radi silne greške u tipkanju, pa ju je nekad zaista teško razumjeti.
    x

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, i da pridodam da pulinku jako dobro razumijem što je htjela reći (često i sama pomislim slično, ali nisam tako spretna s riječima), a betty blue mi je užitak čitati.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Idi, bre, Lili, ja rekoh sad ćeš napisati neku stručnu analizu tipa evolucija diferencijacije značenja reči u Vojvodini i Zagrebu u prethodnih dvadeset godina i shodno tome očekivani problemi u komunikaciji, a ono ti opalila po jeleni

Npr. "ne doživljavam" ja pišem sa originalnim značenjem, a koliko vidim "ne doživljavam" znači u slengu "ne konstatujem, ne primećujem, ne marim" -kod nas toga nema, pa onda "milo me gleda" znači, koliko vidim suprotno, pa onda, kad me je rođak pre par godina pitao "jel ti napeto?" Ja sam ga morala pitati za prevod i tako

Ajde daj ti meni lepo neku stručnu referencu na savremeni hrvatski sleng ili nešto tome slično, podeli malo znanje, najlakše kritikovati .

Lol tanja b, hvala, ali grešiš, ja baš često pomislim kako bih volela da se izražavam jezgrovito i jasno kao ti . Zapravo, umem ja i puno kraće da pišem, ali se držim strogo književnog baš da izbegnem nedoumice šta je pisac tija reć

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    , a betty blue mi je užitak čitati.
    betty blue super piše, ja je isto uživam čitati. jedna od forumašica koja u želji za dobrom (filozofskom) raspravom iskreno izloži i osobine koje bi netko drugi možda skrivao, i izloži se baš kao tu da je zbog toga prozivaju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    betty blue super piše, ja je isto uživam čitati. jedna od forumašica koja u želji za dobrom (filozofskom) raspravom iskreno izloži i osobine koje bi netko drugi možda skrivao, i izloži se baš kao tu da je zbog toga prozivaju.

Tanja, nemaš pojma kako me tvoj komentar razgalio, hvala ti ali zapravo potpisujem pulinku o jezgrovitom izražavanju

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa zar jesmo?
    Mene upravo inzistiranje na opravdanosti banalnih predrasuda ovdje iznenađuje.
    Ja uopće ne razumijem ovo. Mislim da je banalno napisati da imam predrasudu u pogledu auta. Uz činjenicu da je moj razvoj izrazito utjecan njemačkom ljevičarskom protestantskom kulturom, uz neprekidno podcrtavanje kritičkog razmišljanja, možda bi nekome bila jasnija moja pozicija. U nekom postu sam napisala za svoju cimericu u bolnici da je bila naperlitana, što je i meni neprihvatljiv izraz. Ne bih mogla napisati niti da je bila sređena jer mislim da bi za većinu građana njezin stil bio napadan, ali ja sam ju zapravo jako pozitivno doživjela u jednom od težih trenutaka i mislim da žena može osvježiti svaki prostor svojom energijom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U okruženju u kojem sam odrasla, izrazito je visoka razina društveno-socijalne svijesti, a svi dovoljno zarađuju da im nekakav "BMW" ili bilo što slično nije neka nedostižna kategorija, većina će razmisliti što im treba i zašto, a postoji i subkultura koja o tome ne razmišlja. Mojcu nikako ne vidim u toj subkulturi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme curke, pa nisam ja rekla da mi nije užitak čitat pulinku i betty blue, dapače nego samo da moram njihove postove pročitat po 2x da dođem do biti, da "prodrem" u nutrinu, evo i same cure (pulinka i betty) su rekle- baš to jezgrovito izražavanje je meni najprijemljivije za čitat. Hvala vam.

I isprika s moje strane ako je bila "neprimjerena" usporedba s jelena.O načinom pisanja (Jelena ajme nemoj se sad ti uvrijedit), al htjela sam reći da neke postove nekih forumašica nekad ne razumijem otprve.

pulinka, slaba sam ti ja sa hrv. slengom (ajd još ga razumijem al za objasnit , nisam ni ja oriđiđi iz ovih krajeva, al sam pohvatala koliko toliko), vidiš da se i ja manje-više više držim standardnog jezika

Lol tanja b, hvala, ali grešiš, ja baš često pomislim kako bih volela da se izražavam jezgrovito i jasno kao ti . Zapravo, umem ja i puno kraće da pišem, ali se držim strogo književnog baš da izbegnem nedoumice šta je pisac tija reć
    Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

Tanja, nemaš pojma kako me tvoj komentar razgalio, hvala ti ali zapravo potpisujem pulinku o jezgrovitom izražavanju
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2019. at 11:13

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Btw velika mi je želja jednom otići posjetiti Vojvodinu, voljela bi otići do Novog Sada i Subotice (tamo mi živi najbolji prijatelj iz vrtića).

A sad na temu, ja sam totalni antitalent za aute, ne razlikujem ih uopće. Dijelim ih na male i velike i po bojama. Svoj sam nekoliko puta "izgubila" na parkingu kod Cityja ili King Crossa jer ih je puno malih i crvenih, a meni svi isti, pa ajd Lili kruži 5-6 x okolo dok ga ne skužiš (jako čudno zapravo s obzirom da imam istančano oko za detalje). Frajer me nikad nije mogao impresionirat autom jer se ništa ne kužim a i ne znače mi ništa. Dapače, odbije me ako se netko previše identificira s materijalnim stvarima koje posjeduje (imaj šta želiš, al brate ta stvar to nisi ti).

Ali kad smo kupovali auto za mene, bilo mi je bitno da se sviđa MENI (tudumu za aute), a ne MM.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Kad vidim veliki križ u bujnim prsima otvorenog dekoltea, gdje isus palcima dodiruje grudi u podignutom futranom grudnjaku, ne znam kako bi mi ta osoba postala neka nova prijateljica, uz sav moj trud. Nije da nemam nijednu staru, ali nemam interesa i ne moram to nikome opravdavati. Ja taj kurva/svetica stil vidim kao licemjerje i što ću, nema veze sviđa li mi se njezin mucasti pulover ciklama boje. Puno prije će me privući neka nekomunikativna osoba, više kao neki izazov.
    Ne znam, Jelena, meni nije jasno kako ovo nije predrasuda, i to banalna. Na osnovu stila odbacuješ osobu. Što naravno, apsolutno smiješ (glupo je i upotrijebiti taj glagol, tko bi ti branio ili dopustio), ali to ima svoj naziv, a naziv je predrasuda. Na osnovu jedne značajke smatraš da znaš sve, ili barem dovoljno. Da, postoje prethodna iskustva, koja koristimo, i uza sve to, ovo se i dalje zove predrasuda.
    Posljednje uređivanje od vertex : 07.03.2019. at 11:22

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uf, moj komentar o jezgrovitom načinu pisanja tanje je namijenjen da bude kompliment tanji a ne argument koji tebi dokazuje da imaš razloga da ne razumiješ moje postove, mislim da je to svima (ili većini) jasno

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sad kad ste se dotakle hrvatskog i srpskog jezika, sjetila sam se situacije sa početka svoje veze. Vozimo se mi po Beogradu, ja išla prespavati kod njega. I on stao na benzu i kaže da će ''otići samo pokupiti bombu''. A meni šok, mislim si wtf, još ga nisam ni znala dobro, bio je baš početak. Nakon kraćeg nesporazuma shvatila sam da je to dvolitra piva, ali šta ja znam, mi to tamo odakle sam ja kažemo dvoguza.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad kad ste se dotakle hrvatskog i srpskog jezika, sjetila sam se situacije sa početka svoje veze. Vozimo se mi po Beogradu, ja išla prespavati kod njega. I on stao na benzu i kaže da će ''otići samo pokupiti bombu''. A meni šok, mislim si wtf, još ga nisam ni znala dobro, bio je baš početak. Nakon kraćeg nesporazuma shvatila sam da je to dvolitra piva, ali šta ja znam, mi to tamo odakle sam ja kažemo dvoguza.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Riri

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam, Jelena, meni nije jasno kako ovo nije predrasuda, i to banalna. Na osnovu stila odbacuješ osobu. Što naravno, apsolutno smiješ (glupo je i upotrijebiti taj glagol, tko bi ti branio ili dopustio), ali to ima svoj naziv, a naziv je predrasuda. Na osnovu jedne značajke smatraš da znaš sve, ili barem dovoljno. Da, postoje prethodna iskustva, koja koristimo, i uza sve to, ovo se i dalje zove predrasuda.
    Može biti. Ali ja to ne vidim uopće kao stil oblačenja. Ta osoba, po meni, se nije slučajno tako obukla. Isto kao Mojca na drugoj temi - dijete cvijeća (zato ju i ne vidim u BMW-u). To je dio nje. I dio mene je što volim biti u trapericama i što se sad s obzirom na radno mjesto i dob pokušavam ne udaljiti previše od sebe u načinu oblačenja. Dio mene je što se jako nelagodno osjećam u svom muškom okruženju, ako ima neki razlog da bulje u mene. Pa je moj stil prilično neženstven. To isto nije samo stil oblačenja, ili nedostatak stila, kako god (meni se čini da imam neki svoj stil, samo je neprepoznatljiv ). To je "nemojte me gledati!".

Kako god - ovaj moj bezvezni opis je karikaturalan. Ovakav stil oblačenja može biti svojstven i ireligioznoj i religioznoj osobi, ali meni u oba slučaja nije samo stil nego - gledajte me!. Kao ireligiozna osoba ne mogu shvatiti tko bi ireligiozan stavio križ oko vrata, ali mogu shvatiti da netko tko nema nikakvo mišljenje o religiji stavi križ eto tako, za ukras. A ako je religiozan, onda je licemjeran. Moguće da je licemjeran samo u toj sferi, a da je inače baš super.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Riri,

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Kako god - ovaj moj bezvezni opis je karikaturalan. Ovakav stil oblačenja može biti svojstven i ireligioznoj i religioznoj osobi, ali meni u oba slučaja nije samo stil nego - gledajte me!. Kao ireligiozna osoba ne mogu shvatiti tko bi ireligiozan stavio križ oko vrata, ali mogu shvatiti da netko tko nema nikakvo mišljenje o religiji stavi križ eto tako, za ukras. A ako je religiozan, onda je licemjeran. Moguće da je licemjeran samo u toj sferi, a da je inače baš super.
    Ja sam negdje između svega. Nisam religiozna, ali vjerujem u Boga. Samo ne na taj crkveni način. A križ nekad stavim jer mi je taj konkretno kojeg imam lijep i jer volim šljokice.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Stil gledajte me, ha?

Boze sacuvaj

Ja sam vecinu vremena sredjena i dotjerana, ne zbog gledajte me sindroma vec zbog sebe same.
    Volim sebi lijepo izgledati, volim da MM drzi do sebe, da je njegovan i lijepo obucen

Isto tako volim i da su mi i kuca i dvoriste lijepo uredjeni

Suma sumarum esteta sam, nikako se ne smatram plitkom zbog toga

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    Stil gledajte me, ha?

Boze sacuvaj

Ja sam vecinu vremena sredjena i dotjerana, ne zbog gledajte me sindroma vec zbog sebe same.
    Volim sebi lijepo izgledati, volim da MM drzi do sebe, da je njegovan i lijepo obucen

Isto tako volim i da su mi i kuca i dvoriste lijepo uredjeni

Suma sumarum esteta sam, nikako se ne smatram plitkom zbog toga
    Također, a i volim to stvarno, cijeli proces. Pogotovo šminkanje, baš mi je bilo lijepo doba na faksu kad idemo van pa mi dolaze cure da i njih našminkam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •