Eh, da... ali za to isto ne treba grupa. Slično sam doživjela i bez grupe, hehehe... Cirkus! (U vrtiću je bilo nešto bolje društvo, ali neki problematični su bili i u vrtiću i u školi...). Nema druge nego se odmaknuti koliko god možeš i učiti djecu istom principu.
Natrag na topic - nadam se da je Zuska dobila odgovore koje je tražila. Osnovna škola nije samo gradivo nego i životna škola, ne samo djetetu nego i roditeljima. Mene su u nižim razredima sitnice bacale iz cipela, a onda sam se malo ohladila (iako bi u školi rekli da nikad nisam našla mjeru.) To je tako... Nekad odigraš kako treba, nekad bude pucanj u prazno. Sve to prođe i brže nego si mislimo, a onda dođu viši razredi, pa srednja škola i tako dalje... To je život. Radimo najbolje što znamo, a zapravo se rijetko možemo puno okoristiti tuđim iskustvima. Da me sad netko pita da li bih se vratila 12 godina unatrag i bila opet majka prvašića - bome, nisam sigurna da bi mi se to svidjelo. Djeca narastu, preuzmu svoj dio odgovornosti, a meni se jako sviđa komad slobode koji sam u međuvremenu dobila.