Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
E sad, ono što me zapravo čini ljutom i na neke od prisutnih forumašica :D, a ne kažem da je to racionalno, je to što je on upravo UPIO taj stav odraslih da je trava čista divota, bezopasna i krasna, i pod hitno je treba legalizirati koliko je divna.
Jesi na mene ljuta?

Što se tiče Anite, ja isto često automatski stanem na stranu onoga koga svi napadaju, ali ovdje postoji i šira slika. Činjenica je da je Anita puuno puta kroz svoje postove nekoga prozivala i pisala ne baš lijepim i pomirljivim tonom. A čemu to?

Vezano za pubertet, ne mogu govoriti u ime drugih, ali mene je stvarno nekoliko puta spriječila podsvijest u naumu, odnosno to razmišljanje što bi bilo da roditelji saznaju, pa sam znala odustati. I moji su bili jako strogi, puno puta bespotrebno, ali razumijem i da sam ja bila ekstremna i da vjerojatno nisu znali kako bi sa mnom. Strašna stvar me probudila iz pubertetskog ponašanja, smrt prijatelja. I smrt se jednim dijelom jeste dogodila zbog pubertetske ludosti. Tako da blago roditeljima čije dijete to ne uhvati, a blago i djeci koju to ne uhvati.