Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa moglo bi biti -4.5?

Zezam se. Dobro je, nadam se da ce tako i ostati (ne mora tim tempom, to je puno). I jos ako se uspijem istrenirati za lakse/brze mjerenje makronutrijenata.... U ponedjeljak idem opet kod nutricionistice, bas me zanima hoce li sto mijenjati.

Za sad sam primijetila da ne uspijevam u 1,400 kalorija ugurati svu gramazu makronutrijenata. Moram je pitati je li stvar u tome da nisam dovoljno precizna kod izbora hrane ili je to tako bas zbog toga sto mi je dala raspon za svaki makronutrijent, za svaki obrok.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Pa moglo bi biti -4.5?

Zezam se. Dobro je, nadam se da ce tako i ostati (ne mora tim tempom, to je puno). I jos ako se uspijem istrenirati za lakse/brze mjerenje makronutrijenata.... U ponedjeljak idem opet kod nutricionistice, bas me zanima hoce li sto mijenjati.

Za sad sam primijetila da ne uspijevam u 1,400 kalorija ugurati svu gramazu makronutrijenata. Moram je pitati je li stvar u tome da nisam dovoljno precizna kod izbora hrane ili je to tako bas zbog toga sto mi je dala raspon za svaki makronutrijent, za svaki obrok.
    Ne gleda se strogo svaki makronutrijent za svaki obrok.
    Gleda se dnevni zbroj. I nije isto 1400 kcl i 1500 kcl

Proteini i ugljikohidrati su 1 gram=4 kalorije
    Masnoce 1 gram= 9 kalorija
    Pomnozi zadanu kolicinu sa ovi brojevima i eto ti kalorija. Ne mozes biti isto 1400 i 1500

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •