Ja sam se vec jednom uvukla u raspravu o tome kako sam antipaticn pa cu kao i tamo ponoviti- mislim da je neobicno nevazno osobne antipatije prema necijem stilu (ili dublje) isticati kao argumente u raspravi. Prije svega jer nam fakat ne treba arbitrar da nam objasni koja od feminstkinja lijepo i ukusno pise, a koja ne.
Senin je post krajnje korektan. Tko se prepoznao mogao bi i profitirati. Ako meni dodje pacijent i objasni mi da ne bi uzeo preporuceni lijek jer ima svoje misljenje o antidepresivima, to je njegovo ljudsko pravo, koje ja ne mislim osporavati. Ali takodjer ne mislim da su nasa misljenja jednako vrijedna. Jer on o temi naprosto nema pojma.
Eto radikalan primjer, ali to je tako. I na ovoj temi kroz postove o tome kako zene imaju jednake mogucnosti danas, kako su mjere pozitivne diskriminacije nepotrebne, primjer o crnom feminizmu etc se visestruko pokazalo da se ne barata osnovama.

Inace ustvrditi da radi toga sto mi je Sasa antipaticna nikada necu biti feministkinja je kao da ja ustvrdim da posto mi je Lili antipaticna vise necu trcati. Sto mi nikad ne bi palo napamet. Eto primjera i ilustracije radi.