Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Je, riješila je pokaz još pretprošli tjedan i nije trebala nositi na Zet potvrdu o studiranju jer su povezani s maticom i vide tko je upisao studij.
    Ali je zato u zaprešićko Poglavarstvo morala nositi potvrdu o studiranju, zbog subvencije jer smo mi drugi grad.
    Studentski pokaz joj vrijedi tek od 01.10. isto kao i Iksica, a do tada štanca pojedinačne karte i kupuje klopu po punim cijenama (što baš i nije ok)
    I još nešto; studenti imaju 50% popusta na željezničke vozne karte pa ako nekome treba da si izvadi iskaznicu na vrijeme.
    Za te hz iskaznice uz popust je potrebno izvaditi njihove pametne kartice 50kn plus fotografija. Imaju pravo i studenti koji nisu redovni. 50% popust na sva putovanja.Imam ju ja.
    I moj je jucer startao sa akademskom, nema tih peripetija oko potvrda jer sa vojnom iskaznicom se vozi besplatno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Za te hz iskaznice uz popust je potrebno izvaditi njihove pametne kartice 50kn plus fotografija. Imaju pravo i studenti koji nisu redovni. 50% popust na sva putovanja.Imam ju ja.
    I moj je jucer startao sa akademskom, nema tih peripetija oko potvrda jer sa vojnom iskaznicom se vozi besplatno.
    Da li je smješten u vojarni ili putuje od kuće?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •