-
Cathy prvotno napisa
7.1 počinje škola.

pa što? mislim, ja ovo ne razumijem! kad mislite da će se nadoknaditi 18 dana ako se nigdje ne skrate praznici? ne bi skratili praznike, ne bi išli subote... što bi?
meni je najjače kad kaže sad nek moje dijete štrajka, kad su oni, nek ono ne da svoje vikende i praznike. ha ha ha. da ne kažem nešto grublje.
pa koga briga hoće tvoje dijete ikad ili nikad usvojiti taj zaostatak ako nije tebe i tvoje dijete. koga briga?!
jesam samo ja skrenula s uma pa mi je bitno to propušteno gradivo i milim da je ok da dijete ide i subotama po potrebi i da se skrate zimski (realno, nisu umorni - a situacija je takva kakva je) ili nas ima još?
vidim problem jedino ako zaista ne bude nikakvog odmora (kako sam vidjela najavu) od 7.1. do 26.6. - onaj uskrs-produženi vikend 1 dan ne računam da je odmor.
produktivnost će pasti, ne mogu ići u toliko dugom komadu bez predaha od minimalno 5 dana. sad nisu umorni i škola realno može početi 7.1. znam, nezgodno je zbog skijanja. uvijek će nekome biti nezgodno, to mi je jasno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma