Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
da, to je problem. zato mi se odrada subotama čini najbolje rješenje za većinu situacija. bar se neće dogoditi da dijete izostane cijeli tjedan zbog ukinutih praznika nego samo tu subotu.
mislim, ne znam što će biti. ja ću svakako otići na predmetne informacije i nadoknaditi instrukcijama što bude trebalo.
Nije točno da su subote najbolje rješenje. A što s maturantima koji subotama imaju Trinom i slične dopunske nastave, plaćene, koje su organizirane zato što u školi nisu dobili znanje koje su trebali...
Moj mlađi ne ide u Trinom, ali ima plaćene instrukcije vikendom. Dakle - nikakva nastava subotama nije dobro rješenje za maturante i osmaše. Zašto? Ne bih generalizirala, ali moja djeca idu na instrukcije zbog nezadovoljavajuće kvalitete nastave nekih predmeta. A ti ljudi su jednako plaćeni kao i oni koji vrhunski odrađuju svoj posao. Zbog istih razloga razumijem roditelje koji djecu šalju u Trinom i slične pripreme. A zbog štrajka su poremetili raspored cijele školske godine. I sad budi pametan...