Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, pa jesu svi vjernici Hrvatske Kaptol? Jesu svi vjernici nužno katolici? Jel netko sa Kaptola tko daje takve glupave izjave direktni predstavnik svih katolika? Baš svi katolici Republike Hrvatske su se složili da baš on bude na vrhu? Jel misliš da nije postojao niti jedan vjernik ili katolik koji bi tebe i ostale ljude kojima je bila potrebna podrška podržali? Mislim, pitanja su retorička, ne moraš mi odgovarati na to.
    Pa trebala sam podršku! Gdje su bili? Gdje su sada kad trebaju istospolni parovi podršku, jasnu! A ne na kavici s prijama.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jesam.
    Usporedba mi je namjerno dramatična, ali mislim da ovo što govorim, odnosno što pokušavam reći, nije niti malo dramatično. Redoslijed događaja je išao tako da se par vjernika uključilo na temu (dobro, Lili je rekla gore da i nisu vjernici, nebitno, ja to stvarno ne pamtim), onda smo malo uspjeli raspravljati, onda se počelo pozivati na to da ovo ionako nije tema za vjernike, onda se šalju neki misteriozni pp-ovi i onda se odjednom evo i tema razdvaja. Koji cilj je bio tih pp-ova? Pa očito da se može nastaviti ovdje bez vjernika. Znači moći će se (eto da ne kažem pljuvati) govoriti o njima što god se hoće, a oni se neće moći braniti. Tebi je to fer? Ostalima je to fer? Stvarno?
    riri mi koji smo tu godinama smo već na takve stvari naviknuti

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa trebala sam podršku! Gdje su bili? Gdje su sada kad trebaju istospolni parovi podršku, jasnu! A ne na kavici s prijama.
    a zašto misliš da svi građani žele biti aktivni na svim aktualnim temama? Nekom je bitnije nešto drugo, netko uopće ne prati a i ne mora što se događa?
    Jel im se treba možda nametnut i obveza da moraju biti vidljivo aktivna podrška na licu mjesta?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto misliš da svi građani žele biti aktivni na svim aktualnim temama? Nekom je bitnije nešto drugo, netko uopće ne prati a i ne mora što se događa?
    Jel im se treba možda nametnut i obveza da moraju biti vidljivo aktivna podrška na licu mjesta?
    Ne, al je riri pitala je l mi ne bi pomogli. Ne bi, i nisu!
    Lako je biti tolerantan ako te ne brine tuđa bol i nepravda.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    riri mi koji smo tu godinama smo već na takve stvari naviknuti

Pa sta se sve mora crtat? Kaptol kad dijeli savjete i packe sa oltara o svjetonazorskim pitanjima poziva se na vjernike- na cinjenicu da smo zemlja sa pretezito katolickim stanovnistvom- Kaptol je taj govori u vase, vjernicko ime. Ako vam se ne svidja sto Kaptol prica, onda se treba pobuniti jer inace nikog nije briga sto vi intimno o nekoj temi mislite. Jer se na temelju 85% katolika, na temelju broja djece upisane na vjeronauk odrzava moc i snaga Kaptola.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kako točno običan čovjek može dati podršku recimo u ovoj trenutnoj situaciji sa udomljavanjem za istospolne parove? Osim glasanjem ako dođe do nekog referenduma, sudjelovanjem u raspravama, uključivanjem u prosvjede i slično? Evo reci mi kako i ja ću to napraviti ako je u mojoj moći trenutno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •