Kad izbacimo onaj post o plitkom razmišljanju katolika...iz ovih postova se da puno iščitati. Jelena, sorry baš ispade većina tvojih postova ovako brzinski kad sam preletilanaj se ljutit.
[QUOTE=Jelena;3145723]Pa što će ti statistički podaci, kad je u samom učenju katolicizma netolerancija i nejednakost utkana. Bez obzira na slatkorječivost. [/QUOTE]
SVI do jednog zavedeni, slatkorječivost vrlo efikasna.
Nego koliko 99,5 % negativno
Pokušavam se sjetit što bih ja osim nekih zločina i "šteta" koje se rade ljudima mogla okarakterizirat kao 100% negativno i loše, Hitlera valjda.
Potpuno netočno, evo opet ja sa svojim svekrom koji je podržavao potpomognutu, koliko i MM i ja,a apsolutno živi u skladu s kako ti kažeš Svetim pismom. Al nope, ne, on spada u kategoriju "SVI katolici".
Trpanje u isti koš. Netočno. Predrasuda. Pojašnjeno u postu gore.
Iza toga dobar inin komentar, pa sašino osvrtanje na Peterlin da je pobrkala ateizam i totalitarizam, a žena je samo navela primjer ateista na vlasti.
i konstantno zahtijevanje da se ne raspravlja dalje a raspravljaju na temu ateisti, agnostici i pokoji vjernik. No ne slažu se nužno sa svim navedenim pa im treba zabranit da sudjeluju u raspravi koja je zakotrljala zbog onog uvredljivog "plitkog" razmišljanja.

naj se ljutit.

Odgovori s citatom