Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ili sam krivo pohvatala, to se odnosi i na srednjoškolace?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Ili sam krivo pohvatala, to se odnosi i na srednjoškolace?
    Ako si se na mene referirala, jer ja upotrijebila termin "neradnik", da -ja sam i pisala o srednjoskolcima.

Ali problematika pada u nizim razredima, kad vec i njih spominjes, je u 90% slucajeva vezana za nepoznavanje hrvatskog jezika kod romske djece.
    Koja korist pretvarati se da su usvojili ishode ako dijete u cijeloj godini nije bilo par puta u skoli?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ako si se na mene referirala, jer ja upotrijebila termin "neradnik", da -ja sam i pisala o srednjoskolcima.

Ali problematika pada u nizim razredima, kad vec i njih spominjes, je u 90% slucajeva vezana za nepoznavanje hrvatskog jezika kod romske djece.
    Koja korist pretvarati se da su usvojili ishode ako dijete u cijeloj godini nije bilo par puta u skoli?
    Pa jasno da Romska djeca ne poznaju jezik kad ulaze u sustav obrazovanja vecinom tek u prvom razredu.
    Da je 2 godine vrtica prije toga obavezno i besplatno sigurni bi i oni bili bolje pripremljeni.
    Osim toga da je skole bilo fizicki vecina bi i dolazila. Ovako mogu damo misliti kako su pratili nastavu na daljinu i imali pomoc doma.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jasno da Romska djeca ne poznaju jezik kad ulaze u sustav obrazovanja vecinom tek u prvom razredu.
    Da je 2 godine vrtica prije toga obavezno i besplatno sigurni bi i oni bili bolje pripremljeni.
    Osim toga da je skole bilo fizicki vecina bi i dolazila. Ovako mogu damo misliti kako su pratili nastavu na daljinu i imali pomoc doma.
    Moguće da su zato Francuzi (mislim) uveli obaveznu predškolu s 3g. Da romska djeca kod nas krenu s 3 godine do 6 godina bi hrvatski rasturala. Naravno pod uvjetom da su u mješanim odjeljenjima. Plus puno bi se lakše uklopili u školski red.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 29.05.2020. at 20:20

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće da su zato Francuzi (mislim) uveli obaveznu predškolu s 3g. Da romska djeca kod nas krenu s 3 godine do 6 godina bi hrvatski rasturala. Naravno pod uvjetom da su u mješanim odjeljenjima. Plus puno bi se lakše uklopili u školski red.
    Pa sigurno. I mnoge druge zemlje koje imaju puno useljenika i raznih naroda u populaciji. Sva istrazivanja su pokazala da ukljucivanje u predskolsko obrazovanje znacajno utjece na kasniji uspjeh kod populacije u riziku.
    Posljednje uređivanje od sirius : 29.05.2020. at 20:29

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Većina zemalja gdje se ne piše po Vuku počinju jaako rano sa školom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •