Pokazuje rezultate 1 do 50 od 661

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Redovi su bili samo 79. i na početku osamdesetih, prije nije toga bilo. Ni poslije. Mi smo dobro živjeli u Jugoslaviji. Tata je plovio, putovala sam po svijetu, nikad oskudijevala. A nitko nije bio član partije, ni s mamine ni s tatine strane. I uvijek smo se izjašnjavali kao Hrvati, nikakvih problema. A sigurno nisam jedina.
    Roditelji su dobili stan od poduzeća, napravili vikendicu, imali auto. Zašto netko ima loša sjećanja, ne znam.

Ali, kakve veze ima Jugoslavija sa koronom?
    Mi smo još u labavoj samoizolaciji. Još par dana, pa valjda sve OK. A sad kad nam ukinu mostarinu za Krk, bit će: Ihaaaj!! od sreće.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 31.05.2020. at 20:05

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Redovi su bili samo 79. i na početku osamdesetih, prije nije toga bilo. Ni poslije.
    redovi su bili 82. a i kasnije, sjećam se da sam učiteljici razredne nastave nosila bocu suncokretovog ulja. isto se sjećam da je bilo slavlje kad bi mama našla Kraševu mliječnu čokoladu, to je bilo nakon 83.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    redovi su bili 82. a i kasnije, sjećam se da sam učiteljici razredne nastave nosila bocu suncokretovog ulja. isto se sjećam da je bilo slavlje kad bi mama našla Kraševu mliječnu čokoladu, to je bilo nakon 83.
    Redovi su bili poslije smrti Tita za vrijeme Milke Planinc i njenog stabilizacijskog programa.
    Ali ne svuda. U Sloveniji nije bilo redova i dućani su bili puni svega.
    Mi smo tamo kupovali sve najnormalnije čega tu nije bilo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto netko ima loša sjećanja, ne znam.
    ne znam zašto netko tko ima dobra sjećanja misli da su i svi drugi u ono vrijeme živjeli na isti način

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •