Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je zaključavanje liste
    Svjedodžbi će moj isto dobiti u srijedu,većina fakseva traži da im se pošalje online papire ,a do ponedjeljka i poštom
    Je treba poslati i sliku 4*6 cm,tak da moj mora ići na slikanje danas jer ima samo fotku za legitimaciju još
    Sve bi trebalo pisati koje papire i koliko love treba platiti obifi o faksu koji bi se upisao
    Ja ništ ne znam, tj. ne petljam se. Upis ide online, iako su to odlučili tek prije dan-dva.

Moj E. je rekao samo da mora svratiti sutra u banku (zbog resetiranja mobitela izgubila mu se m-zaba), da bi mogao do svog pretinca na e-građani. Trebaju mu za upis dokumenti kao što je domovnica i još nešto, nemam pojma. Fotografije ima, jer je nedavno to obavljao za vozačku dozvolu. Za plaćanje ne znam - mislim da je cifra 250 kn, jer smo komentirali da je slično bilo i u srednjoj školi. Strukovne škole traže uplatu te naknade svake školske godine.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=Peterlin;3169969]...da bi mogao do svog pretinca na e-građani.

Ovo me malo zbunilo, iz obavijesti sa stranica FERa:

"Nakon toga će studenti moći iz sustava eGrađani, koristeći AAI korisničke podatke preuzete iz FER-ove aplikacije za upis, odmah ispisati potvrde potrebne za ostvarivanje studentskih prava".

Ne znam kako da ovo tumačim, čini mi se da bi trebali moći doći do potvrda i bez korištenja svog pretinca, ili? Budući da su upisi samo dva dana, ne bih baš voljela da se iskomplicira nešto, potvrda mu treba za prijavu za dom. Možda se bez veze petljam, jer sve je do sada odradio sam, ali ne bih da se sada na kraju iskomplicira.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[QUOTE=Riječanka;3170093]
    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ...da bi mogao do svog pretinca na e-građani.

Ovo me malo zbunilo, iz obavijesti sa stranica FERa:

"Nakon toga će studenti moći iz sustava eGrađani, koristeći AAI korisničke podatke preuzete iz FER-ove aplikacije za upis, odmah ispisati potvrde potrebne za ostvarivanje studentskih prava".

Ne znam kako da ovo tumačim, čini mi se da bi trebali moći doći do potvrda i bez korištenja svog pretinca, ili? Budući da su upisi samo dva dana, ne bih baš voljela da se iskomplicira nešto, potvrda mu treba za prijavu za dom. Možda se bez veze petljam, jer sve je do sada odradio sam, ali ne bih da se sada na kraju iskomplicira.

Ne znam, moj stariji se lani na FER upisao na klasičan način. Ove godine se mlađi upisuje na TVZ online. Sigurno postoje i drugi načini, ali kad već ima m.zaba, to mu je jednostavno i praktično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •