Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih se miješala, ali stvarno nema baš previše radnib mjesta gdje bi mogao raditi s lingvistikom ili komparativnom...
    Pa nek bar uz arheologiju uzme povijest ili povijest umjetnosti
    Povijest umjetnosti ga apsolutno ne zanima. Odbio s gnušanjem. A po onome što smo istrazivali, posla se nađe. Njemu je ionako arheologija primarna. I nemoj pitati zašto nije upisao jednupredmetnu, jer ne znam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Povijest umjetnosti ga apsolutno ne zanima. Odbio s gnušanjem. A po onome što smo istrazivali, posla se nađe. Njemu je ionako arheologija primarna. I nemoj pitati zašto nije upisao jednupredmetnu, jer ne znam.
    Pitala ja svog mlađeg - taj je isto imao arheologiju na popisu u kombinaciji s indologijom. Kaže da ove školske godine ne dozvoljavaju upis jednopredmetnih, zato je i morao staviti dva.

Eto - pošto kupila, po to prodala.

Moj mudrijaš je jučer poslao sve e-dokumente na TVZ. Još ja pitam "A uplatnica?", ali u uputi za upis o tome nije bilo riječi. Mislili smo da će im uplatnice slati e-mailom. Kako god bilo, danas je došla informacija da ipak treba poslati kopiju uplate. Zaboravili su to napomenuti na uputama za upis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •