Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je čudno da daju različite informacije. Ja sam isto bila krajem 2.mjeseca i Boban mi je rekao da se zamrzavanje plaća, kao što mi je napisao u mailu. Uglavnom, novac imam, sad još samo da imam i folikula za zamrznuti.
    Sretno ti zelim i ostalima curama koje idu u postupak ili fet...
    Cure koliko ste cekale odgovor i makedonije za njihovo odobrenje i dogovor kad dolazi materijal?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno ti zelim i ostalima curama koje idu u postupak ili fet...
    Cure koliko ste cekale odgovor i makedonije za njihovo odobrenje i dogovor kad dolazi materijal?
    Medo ja sam ti matetijal cekala vrlo malo jer sam pitala Bonana odmah kakav sistem narucivanja imaju. Kad mi je rekao da je to kad se nakupi malo pacijenata i da je to odprilike 3 puta godisnje onda mi je javio 2 tjedna prije da ce uskoro ici narudzba i tako sam isla krajem 3 mjeseca a materijal je dosao sredinom 4 mj. Znaci 2 tjedna sam cekala.
    Mogla sam u postupak ici odmah u petom jesecu ali zbog posla i svojih drugih razloga sam odlucila u lipnju ici i bio je uspjesan.

Za odobrenje ne brini. Mislim da to nikome ne javljaju. Boban ti radi pri minisarstvu zdravlja i cetvrtkom imaju sastanke vezano za sve oblike donacija. Tako je bar bilo prije kad sam ja bila u postupcima.
    Svima se odobre postupci jer imaju reguliran takav zakon donacije. Ne znam sto bi se moralo dogoditi da nekoga odbiju.
    Javit ce ti kad matetijal stigne. Jedino ga mozes kontaktirati dal je i kad je naruceno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •