Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja mislim da se utrogestan isto moze koristiti da izazove mengu ili ju npr.odgodi ako se treba uskladiti ciklus.
    Isto kao tipa Duphaston tablete sto se piju 7 do 10 dana i nakon prekida obicno dodje menga 3 ili 4 dan.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da se utrogestan isto moze koristiti da izazove mengu ili ju npr.odgodi ako se treba uskladiti ciklus.
    Isto kao tipa Duphaston tablete sto se piju 7 do 10 dana i nakon prekida obicno dodje menga 3 ili 4 dan.

Da, tako je u mojem slučaju, da izazovemo mengu. Pijem 10 dana i onda prestajem. Kaže dr.L da bih trebala dobiti 2-5 dana iza toga. Vidjet ćemo...

Branca_ kako si ti?
    Posljednje uređivanje od domaćica : 11.09.2020. at 09:12

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, tako je u mojem slučaju, da izazovemo mengu. Pijem 10 dana i onda prestajem. Kaže dr.L da bih trebala dobiti 2-5 dana iza toga. Vidjet ćemo...

Branca_ kako si ti?
    Bolje sam, malo zaboli tu i tamo, ali nije više strašno... Samo još da dođe taj nalaz. Nadam se skoro
    Stalno nešto čekamo....

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje sam, malo zaboli tu i tamo, ali nije više strašno... Samo još da dođe taj nalaz. Nadam se skoro
    Stalno nešto čekamo....
    idući tjedan bi trebao biti nalaz? Držim palčeve da sve bude ok.. Pretpostavljam da si još na bolovanju, pa odmaraj maksimalno.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    idući tjedan bi trebao biti nalaz? Držim palčeve da sve bude ok.. Pretpostavljam da si još na bolovanju, pa odmaraj maksimalno.
    Radim od utorka, zato me je i duže bolilo.... Hehe.. Umisto da sam odmarala kao svi normalni ljudi doma ja se vratila na posao. Kad sam mazohist, ka i većina nas ovdje! Učinilo mi se da sam ok i da će mi biti na poslu dobro, a onda me sutradan satralo, ali mi je bilo glupo opet ostajat doma. Ne radim ništa fizički teško, pa ajde s te strane je ok. Ali je zato stresno. Kad krenem u postupak mislim od početka bockanja na bolovanje. Tako sam uvik do sad.
    Nalaz bi trebao biti za otprilike još 2-3 tjedna, ali se nadam ga dobiti mozda ovaj drugi tjedan....

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Radim od utorka, zato me je i duže bolilo.... Hehe.. Umisto da sam odmarala kao svi normalni ljudi doma ja se vratila na posao. Kad sam mazohist, ka i većina nas ovdje! Učinilo mi se da sam ok i da će mi biti na poslu dobro, a onda me sutradan satralo, ali mi je bilo glupo opet ostajat doma. Ne radim ništa fizički teško, pa ajde s te strane je ok. Ali je zato stresno. Kad krenem u postupak mislim od početka bockanja na bolovanje. Tako sam uvik do sad.
    Nalaz bi trebao biti za otprilike još 2-3 tjedna, ali se nadam ga dobiti mozda ovaj drugi tjedan....
    Svi smo tako, kad nam u načelu posao odmakne misli od problema pa je u jednu ruku i lakše. Ja jutros popila utrogestan, mislila sam da budem zahrkala za stolom Valjda neće tako svaki dan biti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •