Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

poslovna škola
    manje grupe u kojima se radi sa studentima - to mi je privlačno

ali sam izračunala - 300.000kn - 4godina... ( ja bih trebala raditi 3 godine - i cijele plaće davati da to platim...)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    poslovna škola

ali sam izračunala - 300.000kn - 4godina... ( ja bih trebala raditi 3 godine - i cijele plaće davati da to platim...)
    ma to je suludo, neka upiše nešto drugo
    najbolje bi bilo da upiše taj studij, dati tolike novce pa da kroz neko vrijeme shvati da mu/joj se studij ne sviđa :/

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja isto ne bih. od tih privatnih visokih učilišta bi mozda Algebra bila opcija, jer oni su od ove (ili prošle) akademsk godine u nekakvoj formi sastavnica zg sveučilišta, pa upisuju redovne studente na teret ministarstva.
    ali to je po meni last resort, ako baš dijete nikako ne zna što bi ili baš nbigdje ne upada redovnim putem ( algebra ima prijamni koji im je prilično značajan u ukupnom skoru).

sve ostalo - to je za unapređivanje, doškolovanje i usmjereno školovanje kad već imaš nekakvu konkretnu podlogu (i obrazovnu i financijsku)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto ne bih. od tih privatnih visokih učilišta bi mozda Algebra bila opcija, jer oni su od ove (ili prošle) akademsk godine u nekakvoj formi sastavnica zg sveučilišta, pa upisuju redovne studente na teret ministarstva.
    ali to je po meni last resort, ako baš dijete nikako ne zna što bi ili baš nbigdje ne upada redovnim putem ( algebra ima prijamni koji im je prilično značajan u ukupnom skoru).

sve ostalo - to je za unapređivanje, doškolovanje i usmjereno školovanje kad već imaš nekakvu konkretnu podlogu (i obrazovnu i financijsku)
    Na njihovoj stranici se ne spominje na teret ministarstva.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ako to dijete zanima managment ili marketing, pa zato gleda ZŠEM, Algebra ima prediplomski studij digitalnog marketinga. lakše se upada ( i završava) nego klasična ekonomija, a bogme, po ovome što vidim oko sebe, i puno lakše zapošljava. to je vjerojatno zato jer masa velikih firmi ima delove sa algebrom za naknadno školovanje zaposlenika, a najlakše je poslati nekoga kome je tamo sve poznato i prirodni slijed

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ako to dijete zanima managment ili marketing, pa zato gleda ZŠEM, Algebra ima prediplomski studij digitalnog marketinga. lakše se upada ( i završava) nego klasična ekonomija, a bogme, po ovome što vidim oko sebe, i puno lakše zapošljava. to je vjerojatno zato jer masa velikih firmi ima delove sa algebrom za naknadno školovanje zaposlenika, a najlakše je poslati nekoga kome je tamo sve poznato i prirodni slijed
    35 tisuca godina ( na rate) . Inace sve ostalo je jako zgodno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vidim da pises da ima prijemni , to nisam vidjela da li skida koju tisucu .

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da pises da ima prijemni , to nisam vidjela da li skida koju tisucu .
    To ne znam. Mm je trenutno pri kraju MBA Kod njih,
    Ali njemu je firma platila, to je išlo s napredovanjem i titulom. On je anekse potpisivao.

Drugačije ne bi dolazilo u obzir

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    poslovna škola

Odobravaju studentske kredite, pa se moze odmyh zaduziti ko Amerikanci. I vracati kad se zaposli. Ti nemas brige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •