poslovna škola
manje grupe u kojima se radi sa studentima - to mi je privlačno
ali sam izračunala - 300.000kn - 4godina... ( ja bih trebala raditi 3 godine - i cijele plaće davati da to platim...)
poslovna škola
manje grupe u kojima se radi sa studentima - to mi je privlačno
ali sam izračunala - 300.000kn - 4godina... ( ja bih trebala raditi 3 godine - i cijele plaće davati da to platim...)
ja isto ne bih. od tih privatnih visokih učilišta bi mozda Algebra bila opcija, jer oni su od ove (ili prošle) akademsk godine u nekakvoj formi sastavnica zg sveučilišta, pa upisuju redovne studente na teret ministarstva.
ali to je po meni last resort, ako baš dijete nikako ne zna što bi ili baš nbigdje ne upada redovnim putem ( algebra ima prijamni koji im je prilično značajan u ukupnom skoru).
sve ostalo - to je za unapređivanje, doškolovanje i usmjereno školovanje kad već imaš nekakvu konkretnu podlogu (i obrazovnu i financijsku)
ako to dijete zanima managment ili marketing, pa zato gleda ZŠEM, Algebra ima prediplomski studij digitalnog marketinga. lakše se upada ( i završava) nego klasična ekonomija, a bogme, po ovome što vidim oko sebe, i puno lakše zapošljava. to je vjerojatno zato jer masa velikih firmi ima delove sa algebrom za naknadno školovanje zaposlenika, a najlakše je poslati nekoga kome je tamo sve poznato i prirodni slijed
Vidim da pises da ima prijemni , to nisam vidjela da li skida koju tisucu .