Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Kakvo nam je skolstvo ? ( daleko je Amerika)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ako se bavite pravom, latinski je važan.

voljela bih da sam mogla zapamtiti i valentnost dušika, ali jednostavno ne ide sve u istu glavu

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

voljela bih da sam mogla zapamtiti i valentnost dušika, ali jednostavno ne ide sve u istu glavu
    Zašto, da možeš na Rodinom forumu napisati da znaš ?
    Ne možemo svi znati sve pa čak i kad se radi o općoj kulturi. Bilo bi dosadno.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto, da možeš na Rodinom forumu napisati da znaš ?

ne, nego da sam jača u tom dijelu, možda bih se usudila i u Potjeru

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

Pa upravo to. Zato nam sustav i ne valja. U Švedskoj ideš u školu i skupljaš bodove. Kad imaš dosta bodova, upisuješ fakultet. Ako ti fali matematike, upišeš još matematike pa upišeš kasnije fakultet. Tako mi je barem pričala prijateljica koja je tamo izbjegla iz Bosne.

Al baš na tim kvizovima mi je smetalo što je valjda opća kultura gdje i kad je rođen Sartre, a nije koliko ima elektrona u vanjskoj ljusci kisika ili još banalnije u kojim jedinicama je akceleracija. Premda se i to ublažilo zadnjih godina, samo baš i ne pratim.

Al baš to - mene MM šarmirao kad je za neke stolce u izlogu ispalio dizajnere (ja bila totalni tudum za to), a ja njega kad sam znala reći što mu se pokvarilo na autu I nije mu bilo jasno kako znam sve riječi pjesmuljaka koji se vrte u dućanu. A i kad je princ došao mu nije bilo jasno odakle izvlačim pjesmice uspavanke. Nemamo sve iste sklonosti i to je super. A super je i što oboje znamo prvi glavni stavak termodinamike

Školstvo bi trebalo smanjiti to "opće" i koncentrirat se na pojačavanje onoga što ionako sjedi u nama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •