Stranica 193 od 298 PrviPrvi ... 93143183191192193194195203243293 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,601 do 9,650 od 14856

Tema: Gimnazije i srednje škole

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijemni za Mioc i Tituš su u srijedu 30.6.
    Moja želi u Tituš pa je malo ipak na iglama zbog prijemnog kao takvog, ali realno ne očekujem probleme. Ona ima 80 bodova pa sam sasvim neopterećena. Mogu uživati u zadnjim upisima u srednju sa suzom u oku, nemam više male djece doma.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Prijemni za Mioc i Tituš su u srijedu 30.6.
    Onda na stranici preloga stoji kriva info, piše da je 01.07.
    Pratim ovo jer prva tri izbora kćeri (makar za sada) su mioc/prelog/prva PM pa me zanima kako prijemne organiziraju.

Seli li Tituš (planira li se zapravo je pravo pitanje) iduće godine nazad u svoju zgradu?
    Sretno s prijemnim!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    Onda na stranici preloga stoji kriva info, piše da je 01.07.
    Zašto misliš da je krivo?
    Ne moraju svi imati isti dan prijemni.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Yuria prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala <3
    Citala sam i tvoje stare postove o iskustvima s Miocom i Rudjerom.
    Kod mog sina je jedino jasno da nije ni za što društveno niti za kompetitivnu sredinu koja traži puno ucenja. Kampanjac.
    Bistar je, ali brzoplet jako, ima tu elemenata ADHD.
    Iz mat, fiz, inf i tehnickog ima lake petice, ali ne znam jel ga dovoljno zanima bas taj stručni dio kojeg u Rudjeru ima napretek. Nije se nikad u skoli ni van nje trgao sudjelovati u mladim tehnicarima ili izvannastavnoj informatici.
    A opet, u PM gimnaziji ce morati proći i povijest i geografiju, muke jezeve.

On je jedan dan za Rudjer, drugi za XIII.
    Moglo bi kao kod tvog mlađeg presuditi to sto mu je gimnazija na pljunomet, a Rudjer je vise od pol sata tramom.

Ako upadne, naravno.
    Negdje ce upasti. Ne moze pogrijesiti, jer oba izbora imaju dobru stranu. A takodjer, oba izbora imaju i onu drugu stranu koja je malo manje dobra...
    Moj mladji sin odabrao je (i ponovno bi) skolu u susjedstvu. Kad je u pitanju povijest i hrvatski - moj stariji je puno puta rekao da je trebao i on upisati Rudjer, ali je ipak uspjesno zavrsio mioc. Nije vise bio 5.0 kao u osnovnoj skoli, ali je zavrsio. Eh sad - on ima zicflajs i puno strpljenja i to je bio pravi izbor za njega.

Ako tvoje dijete upadne u Rudjer - tamo ima puno prakticne nastave i prakticnih izvanskolskih aktivnosti. Moj mladji sin se tamo pridruzio radioamaterima i time se bavi i danas.

Ako odabere XIII gimnaziju - blizina skole ima veeeelikih prednosti, a sigurno i oni imaju hrpu izvannastavnih aktivnosti, od kojih su neke jako zanimljive (npr. astronomija), ali ne znam imaju li ih i danas. Poznajem obitelj s dvoje djece koji su bliski mojima, a zavrsili su XIII gimnaziju. Jedno dijete studira gradjevinu, a drugo ekonomiju. Nikakvih problema ni tijekom srednje skole, ni na faksu.

Na srecu, to vrijedi za sve skole. Kad se dijete jednom upise, vise ne razmislja o drugim izborima.

Sin mog kolege je zelio upisati Rudjer, jer mu je to zavrsio stariji brat. Nije prosao prag i upisao je Strojarsku skolu Fausta Vrancica, gdje se odlicno snasao. Pokazalo se da ima bas puno smisla za strojarstvo i na taj nacin mu je slucaj trasirao karijeru.

I jos nesto - strukovne skole imaju velike prednosti za djecu s teskocama bilo koje vrste, a i za one koji ne pokazuju puno volje za akademsko ucenje: nakon zavrsene skole imas svoju struku i nista strasno se ne dogodi ako ne nastavis skolovanje odmah, mozes ici raditi i gotovo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.06.2021. at 08:04

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stvarno bi bilo glupo i nepravedno da su svi prijemni isti dan,ima hrpetina djece koja bi imala prijemni čak i u sve tri škole,možda i četiri.fizički ne bi mogli stići uopće

Sretno svima

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto misliš da je krivo?
    Ne moraju svi imati isti dan prijemni.
    Odgovarala sam Barbi koja je napisala da mioc i Prelog imaju 30.06., a na stranici preloga sam vidjela info da je 01.07. ispit.
    E, sada ili na različitim mjestima stoje različite info ili sam ja krivo vidjela...

I naravno da da ne moraju imati isti dan, dapače. Vjerujem da se škole s prijemnim dogovaraju kada će tko imati baš da se ne poklapaju termini

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovarala sam Barbi koja je napisala da mioc i Prelog imaju 30.06., a na stranici preloga sam vidjela info da je 01.07. ispit.
    E, sada ili na različitim mjestima stoje različite info ili sam ja krivo vidjela...

I naravno da da ne moraju imati isti dan, dapače. Vjerujem da se škole s prijemnim dogovaraju kada će tko imati baš da se ne poklapaju termini
    Barbi je napisala za MIOC i Tituš. Ne Prelog.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajme, da, sorry.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska, a kad se tako ažurira lista? Onaj cca 7.7. ili ubrzo nakon testiranja?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
    Mislim da je prošlo cca 24 sata od prijemnog.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kćer nažalost ne stoji dobro u XVIII. Doma teška drama, baš mi ju je žao gledati kako ispašta za svoje grijehe neučenja kad smo joj relativno na vrijeme ukazivali na izgledne suze koje sad doista lije. I što nema sreće pa je ova godina naaajjača po bodovima ikad.

Upada u druge izbore, ali nije to to...

Žao mi je ...
    Možeš ju ohrabriti da još uvijek nije konačno, a i ako ne upadne da uvijek ima opciji pokušati promijeniti školu nakon 1.razreda (sigurna sam da to neće htjeti jer će naći novo društvo i bit će joj odlično koju god od odabranih škola izabere)

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Baš sam joj sinoć rekla da upiše IV pa ćemo pokušati prebaciti ju, nekad. Ona je masu loših stvari čula o toj školi, i sad ima totalni strah da bude pala razred ako upiše

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Baš sam joj sinoć rekla da upiše IV pa ćemo pokušati prebaciti ju, nekad. Ona je masu loših stvari čula o toj školi, i sad ima totalni strah da bude pala razred ako upiše

Ne padaju se razredi samo tako. Eventualno se djeca ispišu ako im baš ne ide pa upišu neku drugu školu. Sigurno će joj i u IV biti super ako ne upadne u XVIII.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jelka,suosjećam. Moj J još nije oplakao ali je jučer vidio da u neke škole ne upada i nikako mu nije svejedno. A ja gubim živce i trubim dvije godine. Sad je ipka malko kasno za jad i kad ti život da limune napravi limunadu.

Upisat će se negdje, a onda krećemo u sagu prebacivanja. Kod njega uvijek, ali beš uvijek sve ide na teži način

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A u IV. upada?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Jelka,suosjećam. Moj J još nije oplakao ali je jučer vidio da u neke škole ne upada i nikako mu nije svejedno. A ja gubim živce i trubim dvije godine. Sad je ipka malko kasno za jad i kad ti život da limune napravi limunadu.

Upisat će se negdje, a onda krećemo u sagu prebacivanja. Kod njega uvijek, ali beš uvijek sve ide na teži način
    Išla sam sada računati bodove svojem, ako sljedeće godine ne digne ocjene ništa od Ruđera.
    A o gimnazijama ne može niti sanjati....
    Nadam se, da se bude trgnuo na vrijeme a ne da plaće za godinu dana.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jelka, takva je gužva za francusku dvojezičnu? Koliko ti kći ima bodova?
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.06.2021. at 10:19

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A u IV. upada?
    Gle u IV je super profa francuskog,garantiram

Držimo fige svima

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

Mene upisna histerija ceka nagodinu opet. Mala isto nece imati 80 bodova. U 5. je imala 4 iz povijesti. I meni je nevjerojatno koliko jedna 4 utjece na upis. I to ne kad se gledaju pojedinacni predmeti. U ZGB je zbilja ludo da ti tako nesto odredjuje sudbinu. A ima klinaca koji imaju 4 iz likovnog ili tjelesnog a zeme u PM gimnaziju. Ako to nije neka s prijemnim onda nemaju sanse za upis.
    Kćer nažalost ne stoji dobro u XVIII. Doma teška drama, baš mi ju je žao gledati kako ispašta za svoje grijehe neučenja kad smo joj relativno na vrijeme ukazivali na izgledne suze koje sad doista lije. I što nema sreće pa je ova godina naaajjača po bodovima ikad.
    Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku

Išla sam sada računati bodove svojem, ako sljedeće godine ne digne ocjene ništa od Ruđera.
    Meni je u cijelom sustavu grozno što se djetetu uopće ne dozvoljavaju greške odrastanja kroz osnovnu školu, a zapravo ni napredovanje.
    Jer što vrijedi ako je netko od 5. do 8. razreda napredovao i u svojim navikama i u učenju, ako ga jedna četvorka u 5. razredu može zeznuti za upis u željenu gimnaziju? Ili ako dijete ne prolazi s 5, ali ipak ima u glavi cilj za nastavak školovanja i kroz više razrede se trudilo da se tom cilju približi?

Oni u toj dobi često ne čuju i ne shvaćaju upozorenja "pazi na ocjene zbog upisa u srednju", tek kad zaista dođu u tu situaciju mogu shvatiti na što ih se upozoravalo, ali tada je kasno i onda nastaju drame, roditeljske i dječje.
    Stvarno ne bi trebalo biti tako

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni je u cijelom sustavu grozno što se djetetu uopće ne dozvoljavaju greške odrastanja kroz osnovnu školu, a zapravo ni napredovanje.
    Jer što vrijedi ako je netko od 5. do 8. razreda napredovao i u svojim navikama i u učenju, ako ga jedna četvorka u 5. razredu može zeznuti za upis u željenu gimnaziju? Ili ako dijete ne prolazi s 5, ali ipak ima u glavi cilj za nastavak školovanja i kroz više razrede se trudilo da se tom cilju približi?

Oni u toj dobi često ne čuju i ne shvaćaju upozorenja "pazi na ocjene zbog upisa u srednju", tek kad zaista dođu u tu situaciju mogu shvatiti na što ih se upozoravalo, ali tada je kasno i onda nastaju drame, roditeljske i dječje.
    Slazem se. Moj, da nema dodatni bod s drzavnih natjecanja iz mat/fiz, ne bi mogao upisati sto zeli. Jer je imao cetvorke iz likovnog i tehnickog (nema 80,00 nego 79,61). Sve naopako.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanja, skroz se slažem. I samo malo kad se odmakneš od Zagreba već nije tako, ali eto mi smo većinom tu.

Ja nisam čula baš ništa loše o IV. gimnaziji, dapače. A baš dosta djece znam koja su je završila ili upravo završavaju. Tako da, Jelka, ako tvoja upada u IV. stvarno ne bi smjela biti velika drama.

Znam da ćete možda reći da je meni lako pričati, ali ja zaista ne vidim dramu upisati gimnaziju x, a ne gimnaziju y. Uvjerena sam da su sve gimnazije dovoljno dobre škole, na kraju krajeva rade po istom programu, da se iz svih može dalje na bilo koji faks.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Slažem se s ovim. Prosjek 4,8-4,9 je stvarno super i učenici se moraju itekako pomučiti da ga postignu, ali s njim ne mogu upisati željenu školu, a opet imaju puno previše bodova da bi ih zadovoljila neka strukovna škola. Pogotovo ako još uvijek ne znaju što točno žele studirati. Npr. idu im matematika, fizika, informatika. Možda završe na feru, možda na strojarstvu, možda na pmf-u. Ako upišu strukovnu školu praktički si određuju smjer već prije prvog srednje, dok bi im gimnazija ipak omogućila veći izbor fakulteta.
    Ne razumijem zašto ne povećaju kvote. Spominjalo se da je problem nastavnički kadar, ali prirodoslovno matematičke gimnazije zapravo stvaraju nastavnički kadar za deficitarne predmete.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

|
    Upravo tako. Zaista je nevjerojatno da četvorka iz tehničkog ili likovnog, bez da obezvrjeđujem ijedan predmet, može djetetu zatvoriti vrata neke škole.

No, isto tako, sad sa iskustvom srednjoškolke, mogu slobodno reći da je puno do toga koliko se dijete aktivira i koliko sebe da u školi. Može ići i u Petu i Mioc, ako ne daje sve od sebe, uzalud 80 bodova i željena škola. I u manje razvikanoj školi dijete koje daje sve od sebe može postići puno.
    Posljednje uređivanje od Anci : 28.06.2021. at 10:57

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Prva gimnazija-PM ima sutra prijemni. Mioc u srijedu. Moja kći ide na ta dva prijemna.
    Sretno svima

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Prva gimnazija-PM ima sutra prijemni. Mioc u srijedu. Moja kći ide na ta dva prijemna.
    Sretno svima
    Sretno joj! Kako razmišlja, u koju bi rađe?
    Rado bi čuli dojmove-usporedbe s ta dva prijemna kada prođu, ako će ti se dati napisati.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako. Zaista je nevjerojatno da četvorka iz tehničkog ili likovnog, bez da obezvrjeđujem ijedan predmet, može djetetu zatvoriti vrata neke škole.

No, isto tako, sad sa iskustvom srednjoškolke, mogu slobodno reći da je puno do toga koliko se dijete aktivira i koliko sebe da u školi. Može ići i u Petu i Mioc, ako ne daje sve od sebe, uzalud 80 bodova i željena škola. I u manje razvikanoj školi dijete koje daje sve od sebe može postići puno.
    Što to znači "dati sve od sebe"? I zašto? Moj stariji sin u srednjoj definitivno ne daje sve od sebe, mogao bi imati i bolji prosjek ali to ne bi bilo dobro ni za njegovo ni za moje duševno zdravlje. Prvi razred je prošao na granici između 4 i 5, ali ja sam oduševljena jer osim što ga niti jednom nisam morala tjerati da ide učiti vidim da nije pod stresom i da ga škola veseli. Ja bi rekla da je manje učio doma nego mlađi, sedmaš, koji je ganjao prosjek 5.0. Profesori su zanimljivni, zahtjevni svaki na svoj način i mislim da čak i on koji kalkulira koje predmete će učiti više a koje manje ima itekako koristi od te škole.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

S oproštenjem - kaj god... Past će razred ako ne bude učila, bez obzira to u koju školu se upiše. Nije prerano da počne osvještavati činjenicu da se njezine želje mogu ostvariti samo ako bude ozbiljno radila na tome. To je životna lekcija i baš je u pravom trenutku za svu djecu koja se nisu uspjela upisati u željene srednje škole zbog manjka bodova. Za žaljenje je kasno. Dijete treba umiriti, ali i usmjeriti. Ne poznam tvoje dijete i ne znam je li primjereno ovako nešto, ali da je to moje dijete, dobilo bi upravo u ovom trenutku vrlo direktno prizemljivanje (kao što sam puno puta stvarno i radila, kad je moj mlađi sin bio u pitanju, jer on je sklon pristupu "lako ćemo"): Da si na učenje potrošio onoliko vremena koliko si slušao tračeve o školama i visio na društvenim mrežama, problema bi bilo puno manje.

Imate dvije stvari koje treba učiniti - ona treba od prvog dana početi ozbiljno raditi i učiti u svakoj školi koju upiše (kako bi imala bolje šanse za eventualno prebacivanje, ako to i dalje bude htjela), a ti trebaš provjeriti treba li joj pomoć oko nečega; ako ima problema koji se neće riješiti sami od sebe. Tko zna, možda joj se baš svidi u onoj školi u koju upadne.

Iz cipela roditelja djece koja su imala individualizaciju u osnovnoj i srednjoj školi, znam da treba djecu upravo u ovoj dobi učiti da moraju misliti na dulje staze. Osim toga, ako imaju neke teškoće učenja/pamćenja/koncentracije/savladavanja gradiva, čak i ako nama izgledaju minorne, SAD je trenutak da se to dijagnosticira, kako bi na vrijeme mogli dobiti odgovarajuću pomoć. Osim toga, nije prerano odmah od prvog razreda razmišljati o državnoj maturi, a IP u srednjoj školi i naročito na maturi jako puno znači.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A u IV. upada?
    13. je trenutno, već par dana. U XVIII. je bila 12., sad je već 18.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Nazalost cula sam i ja. Bas jako ganjaju djecu, u svim predmetima.

Drzim fige da ipak upadne u XVIII.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Ganjaj ga, nema druge.

Tupim ga od petog, ali shvatio je tek krajem sedmog kad sam ga posjela i dala mu da si izračuna prosjeke koje treba za škole koje ga zanimaju.

Sustav je kakav je. U Zg sulud. Mozda uvođenje male mature pomogne, al nekako se ne nadam previse.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    S oproštenjem - kaj god... Past će razred ako ne bude učila, bez obzira to u koju školu se upiše. Nije prerano da počne osvještavati činjenicu da se njezine želje mogu ostvariti samo ako bude ozbiljno radila na tome. To je životna lekcija i baš je u pravom trenutku za svu djecu koja se nisu uspjela upisati u željene srednje škole zbog manjka bodova. Za žaljenje je kasno. Dijete treba umiriti, ali i usmjeriti. Ne poznam tvoje dijete i ne znam je li primjereno ovako nešto, ali da je to moje dijete, dobilo bi upravo u ovom trenutku vrlo direktno prizemljivanje (kao što sam puno puta stvarno i radila, kad je moj mlađi sin bio u pitanju, jer on je sklon pristupu "lako ćemo"): Da si na učenje potrošio onoliko vremena koliko si slušao tračeve o školama i visio na društvenim mrežama, problema bi bilo puno manje.
    Kao mater jos jednog "lako cemo" djeteta, stavljam potpis k'o kuca na ovo.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Yuria prvotno napisa Vidi poruku
    Ganjaj ga, nema druge.

Tupim ga od petog, ali shvatio je tek krajem sedmog kad sam ga posjela i dala mu da si izračuna prosjeke koje treba za škole koje ga zanimaju.

Sustav je kakav je. U Zg sulud. Mozda uvođenje male mature pomogne, al nekako se ne nadam previse.
    Ganjam, ali dok ne dođe iz dupeta u glavu, nema koristi.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jelka, takva je gužva za francusku dvojezičnu? Koliko ti kći ima bodova?
    70.79
    Iznenađujuća gužva, da, a u IV. laganini

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Ganjam, ali dok ne dođe iz dupeta u glavu, nema koristi.
    A da, iz dupeta u glavu, najduzi put u svemiru.

Bude
    Posljednje uređivanje od Yuria : 28.06.2021. at 12:26

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

70.79
    Iznenađujuća gužva, da, a u IV. laganini

pa mene ne iznenađuje kad se toliko pisalo na rodi o 18.
    ljudi čitaju forume
    Posljednje uređivanje od Willow : 28.06.2021. at 12:36

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Može netko napisati koliko bodova trenutačno imaju zadnji koji upadaju u PM gimnazije?
    Posljednje uređivanje od ninaXY : 28.06.2021. at 12:41

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jelka to s natjecanjem ili bez?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Jelka to s natjecanjem ili bez?
    S natjecanjem

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    pa mene ne iznenađuje kad se toliko pisalo na rodi o 18.
    ljudi čitaju forume
    Da, 18. je očito imala dobru reklamu ove godine, pa je popularnija.
    Ne znam koliko je mjesta u jednoj, a koliko u drugoj školi, kolika je vjerojatnost da se "višak" iz 18. "prelije" u 4.?
    Inače, mislim da je super ako umjesto u jednu jezičnu gimnaziju upadne u drugu koja ima isti program, i to još i onu koja joj je i bliže. Veći bi problem bio da ne upada ni u što od onog što želi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije puno jelka ,ali može se tu možda još štošta,koje su druge želje/ mogućnosti

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, 18. je očito imala dobru reklamu ove godine, pa je popularnija.
    Ne znam koliko je mjesta u jednoj, a koliko u drugoj školi, kolika je vjerojatnost da se "višak" iz 18. "prelije" u 4.?
    Inače, mislim da je super ako umjesto u jednu jezičnu gimnaziju upadne u drugu koja ima isti program, i to još i onu koja joj je i bliže. Veći bi problem bio da ne upada ni u što od onog što želi.
    Svaka prima 13 dvojezičnih francuza. Možda da prestanem više pisati i pitati, jer će onda i u IV. svi navaliti...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Uf, pa to je jako malo! Držim fige da upadne u barem jedan od tih programa koje si želi. I mislim da joj 4. ne bi smjela biti bauk u ovoj situaciji.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Btw poruka xviii-stalkerima
    Jutros sam se na putu do Klaićeve prisjetila kako izgleda Savska u prometnoj gužvi... Ne želite to, vjerujte mi! 4 godine tom trasom ići, pa još Glogovcem proći stotinjak stepenica uzbrdo, ili još gore, Schlosserovim stubama...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uf, pa to je jako malo! Držim fige da upadne u barem jedan od tih programa koje si želi. I mislim da joj 4. ne bi smjela biti bauk u ovoj situaciji.
    Hvala ti!

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Iako u Splitu stanje s bodovima nije ni upola dramatično kao u ZG, vidi se rast bodova za dosta

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Škola. Trenutno zadnji koji upada za web programera ima 69, dok su lani i preklani upadali sa 63

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Može netko napisati koliko bodova trenutačno imaju zadnji koji upadaju u PM gimnazije?
    Prerano ti je za ovo. Ima mozda smisla nakon svih prijemnih u PM.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Prerano ti je za ovo. Ima mozda smisla nakon svih prijemnih u PM.
    Više me zanimaju škole koje nemaju prijemni, V, X, Lucijan, III i XIII. Pitam zbog znatiželje jer je npr. u III od pretprošle do prošle godine prag narasao za više od pola boda. I zanima me hoće li V i X doći na 80+ (ja bi se kladila da hoće).
    Ali u pravu si da se tek nakon prijemnih vidi prava situacija kad se preliju svi oni koji nisu dobro napisali prijemni.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

"Klara&Goran" obavio ili obavila je odličan posao na forumu i IG, čestitke! Tako se bori za svoju školu

Posljednje uređivanje od čokolada : 28.06.2021. at 14:39

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Btw poruka xviii-stalkerima
    Jutros sam se na putu do Klaićeve prisjetila kako izgleda Savska u prometnoj gužvi... Ne želite to, vjerujte mi! 4 godine tom trasom ići, pa još Glogovcem proći stotinjak stepenica uzbrdo, ili još gore, Schlosserovim stubama...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    "Klara&Goran" obavio ili obavila je odličan posao na forumu i IG, čestitke! Tako se bori za svoju školu

Trebali bi se i oni u skolama gdje su deficitarna zanjmanja prikloniti se takvoj reklami.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •