Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno mi je da nije super jeftino, ali nama je prioritet, ako treba i naustrb neceg drugog. Stvarno testiramo na svaku potencijalnu izlozenost (ako je potvrdjena, onda sigurno i PCR) i na svaku iole bezazlenu zdravstvenu tegobu. Temperature, jasne prehlade, opet PCR.
    Ja tebe u tvojim životnim okolnostima potpuno razumem, ali kod nas su cene testova iste ili veće, a plata prosvetnog radnika je oko 500evra.
    Kada smo ovo kratko vreme nedavno i MM i ja radili u školama, "potencijalna izloženost" je bila apsolutno svaki dan u jednom periodu, za svakog od nas četvoro.
    Stvarno ne bi bilo smisla da uopšte idemo na posao ako bismo celu platu ostavili na antigenske testove.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja tebe u tvojim životnim okolnostima potpuno razumem, ali kod nas su cene testova iste ili veće, a plata prosvetnog radnika je oko 500evra.
    Kada smo ovo kratko vreme nedavno i MM i ja radili u školama, "potencijalna izloženost" je bila apsolutno svaki dan u jednom periodu, za svakog od nas četvoro.
    Stvarno ne bi bilo smisla da uopšte idemo na posao ako bismo celu platu ostavili na antigenske testove.
    koliko u Srbiji koštaju kućni testovi?

u ZG je cijena 32 kn

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    koliko u Srbiji koštaju kućni testovi?

u ZG je cijena 32 kn

Meni su rekli oko 1800din ali ga svakako nisu imali

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo, kao i ono iznad o "kriterijima" za izolaciju je vrlo često i kod nas slično i zaista je nemoguće u takvim uvjetima cijelu plaću ostavljati na testove. Imam iskustvo iz europske zemlje u kojoj se i djeca i učitelji testiraju dvaput tjedno antigenskim testovima koje nabavlja država već mjesecima i to funkcionira izvrsno. A sigurna sam i da je u konačnici jeftinije od bolničkog liječenja. Samo, kad pročitam da u nas tvrtke koje provode brza testiranja sada za Covid potvrde državi naplaćuju po 80-100 kn, a možda i više, dok ja nabavljam test u maloprodaji u ljekarni za 30 kn, uviđam da naše države imaju više problema sa solidarnošću nego što sam mislila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •