Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
Kuzim da se za (dio? Vecinu?) organizatore prosvjeda (kod nas, a pp. i drugdje) koji javno iskazuju svoje stavove moze tako nesto tvrditi. Pretpostavljam onda da je slicno (samo i na temu oruzja) i u sad-u, da postoje neki glasni organizatori koji podrzavaju nosenje oruzja... ali definira li njihov stav bilo kojeg drugog pro-lifera? Je li to skupima ljudi koja dijeli iste stavove o n tema, ili je to skupina ljudi koji se zalazu za zastitu ljudskog zivota od zaceca - pri cemu je nevazno sto misle o ostalim temama? Ja nekako ne mogu zamislito da nema prolifera koji nisu protiv oruzja, da nema proliera koji su za seksualni odgoj, itd. Generliziranje mi je problematicno. Al statistike su zanimljive pa ih stavi.

A ratni zlocinci nazalost hodaju medju svima nama :/ evo i nas pro-choice predsjednik vraca odlikovanja jednome i cini se da su mu opcenito simpaticni. E sad, ako sam ja pro-choice, i jos sam k tome glasala za njega, to nikako ne znaci da podrzavam ratne zlocine. Mozda, jedino, ako ponovo glasam tako.

Jadranka, nisam ni mislila na običan puk, već upravo na lobiste, organizatore, i moćne grupacije koje nam kroje život.
Među ljudima naravno da ima i anti-gunera i pro-lifera, i pro-gunera i pro-choicera (iako u dosta malom postotku rekla bih).
Oni me ne brinu, brinu me ovi koji nametanjem svojih agendi kroje život nama ostalima.