Pokazuje rezultate 1 do 50 od 755

Tema: IZLAZNA STRATEGIJA-STRATEGIJA PREŽIVLJAVANJA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Krasno napisano
    Nije ni meni bila pjesma moje 3god u tom svijetu,meni su bile jakooo duge i jako teško mi je bilo prihvatit činjenicu da bez obzira na uloženi trud, predanost, ishod može bit svakakav.

Najmanje mi se svidjalo i najviše me brinulo, što se tada moja osobnost promijenila.To više nisam bila ja vrckava, poletna Lili sa svojom lakoćom postojanja. To je bila neka druga osoba koja je postojala tada, ali poslije više ne. zatrla sam je i ostavila u prošlosti.

Ne znam njem, proguglat ću. znam eng, franc i tal.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    To je bila neka druga osoba koja je postojala tada, ali poslije više ne. zatrla sam je i ostavila u prošlosti.
    Evo, razumi da je ovo meni ipak malo preekstremno. Ja nisam sto osoba, razvijam se, iz jedne izlazi druga, to je kontinuitet, nisam se baš promijenila nikad toliko da nisam ona ista ina33 kao dijete od 5-6 godina. Niti ne želim u takva ekstremna brisanja. Ja mislim da to nije niti potrebno (u mom slučaju). Tako da ove riječi i ti i svi možemo čitat samo kroz prizmu svog pogleda. Ja, da sam bila u tvojim cipelama, vjerojatno bi isto ovako pisala i bila ista. Ne vjerujem da su to baš takve traume da se totalno promijenimo, ali razumijem da nekome možda jesu. Hoću ti reć - isto bi ja pisala prije ili poslije. Ja sam sad samo (zbog godina) samosvjesnija i iskrenija. Manje biram riječi nego prije. A neko tko čita moje pisanije će mislit - isuse, jadna se napatila. A ja se "napatila" ko pola maratonaca, ni više ni manje. Ja jednostavno nemam takav pristup svijetu da mora sve bit stalno roza. Mene od toga, majke mi, zaboli glava, moram pit lekadol. Ekstremno pozitivne si moram dozirat, ali i to sam naučila već, radim pauze u druženju. Različite su nam potrebe.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.07.2022. at 18:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •