Pokazuje rezultate 1 do 50 od 639

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa naviknuli bi se. Naviknuli bi se mi na sto sta. A i vec jesmo.
    Ali i dalje mislim da je zakon sumanut. Jer OK mi smo komdoni, ali Lili draga ajmo realno i ti si. Npr. banalna stvar al recimo da sad odredimo da mozes napisati jedna post a ne par u nizu ti bi se naviknula. Mozda bi otisla. Al ti je komodno pisati kako ti ide slijed misli.
    Ne mogu sad reci koliko kupujem nedjeljom. Ali kupujem. Jer meni je subota dan za uzivanje. Vise mi pase nego nedjelja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naviknuli bi se. Naviknuli bi se mi na sto sta. A i vec jesmo.
    Ali i dalje mislim da je zakon sumanut. Jer OK mi smo komdoni, ali Lili draga ajmo realno i ti si. Npr. banalna stvar al recimo da sad odredimo da mozes napisati jedna post a ne par u nizu ti bi se naviknula. Mozda bi otisla. Al ti je komodno pisati kako ti ide slijed misli.
    Ne mogu sad reci koliko kupujem nedjeljom. Ali kupujem. Jer meni je subota dan za uzivanje. Vise mi pase nego nedjelja.
    Pa ja ne volim čitat duge postove (traktate ) puno mi je preglednije da je strukturirano drugačije zato tako i pišem. Nije do tijeka misli nego da bude čitkije i preglednije Da su drugačija pravila, držala bi ih se i poštovala. Ja bi recimo uvela ograničenje za maksimalan broj znakova u nekom postu.

Tanja_b, zakon sasvim sigurno ima manjkavosti, nedostataka i nelogičnosti npr.to s kruhom na benzinskim umjesto pekarama.
    To uopće ne osporavam, apsolutno stoji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •