Pokazuje rezultate 1 do 50 od 358

Tema: Perimenopauza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Dobra je ova rapsodija

Vidjela sam meme gdje žena nabraja što joj se sve događa, svega je tu bilo, čak i toga da čuješ zvukove koje drugi ne čuju, da te probode iz čista mira gdjegod, da ti smrdi što drugima ne smrdi (i sam sebi), da si razdražljiv.

Inače, instagram ima dosta žena sijede kose koje propagiraju pozitivno starenje, jako su lijepe.

Što se tiče šminkanja preporučujem ogledala koja povećavaju, npr. 12 puta. Malo je gadno kad se pogledaš jer se vidi svaka flekica, točkica, bora, bivši i budući prišt, duša umorna, no kad okreneš ogledalo na normalnu stranu odmah si skineš 10 godina

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče šminkanja preporučujem ogledala koja povećavaju, npr. 12 puta. Malo je gadno kad se pogledaš jer se vidi svaka flekica, točkica, bora, bivši i budući prišt, duša umorna, no kad okreneš ogledalo na normalnu stranu odmah si skineš 10 godina
    . Ma, sve je super dok nema teže neke bolesti.... daj bože ko Helen Mirren, ja hepi. A i jesam skromna, jel' da ? Dobro je sanjati.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.09.2023. at 18:42

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uh, sad ću ja se nadovezati, nakon što se tema sto već izmijenilo od mog zadnjeg posta i vašeg odgovora , sori.
    Suhe oči, 20 godina, trenutno na Thealoz kapima 8-10 puta dnevno i vidisic-u po noći, jučer prošla prvu terapiju IPL-om - potrebne su tri, ali kucam u drvo, već odmah nakon prve osjetim poboljšanje. Po noći, kad idem na wc, nije bilo pijeska u očima. Inače tople obloge i masaže tih žlijezda suznih - također pomaže. I naravno, kad pazim da dobro spavam (ako mogu) i da ne umaram oči kompjuterom, odmah je bolje. I već par godina maskara i sjenilo na oči samo za svadbe i posebne prilike. Sve mi smeta i iritira me.
    Nisam napisala da sam i ja krenula kod imunologa nedavno na pretrage, jer sam htjela vidjeti ima li dubljeg uzroka za suhe oči i te promjene na jeziku. Ispalo da imam visoka ANA nalaze, ali nema ničeg drugog, hvala Bogu, pa nešto kao kod Peterlin, nema dijagnoze, jer se ništa nije ispoljilo. Kaže imunologinja da tako ANA godinama može biti bez simptoma, ali je tijelo negdje sebe načelo, kaže. Isto niži D vitamin od preporučenog, pa uzimam jake doze jednom tjedno i na svoju ruku uzela B 12 visoku dozu i od tog mi prestali oni trnci.
    Kosa je godinama tema, a sad vidim da su i dlake po tijelu puno slabije, ali zato brkovi jači... To sve znamo
    Posljednje uređivanje od matsa : 21.09.2023. at 19:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •