Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6741

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nemoguće... pa kaj je to isto?
    sin nije htio opet tvrdi pile smrdi

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i mene je iznenadilo

https://www.konzum.hr/web/products/k...na-dusica-19-g

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, timijan = majčina dušica

Što se tiče sina, hitno ga moraš uključiti u pripremanje hrane. Kod mojih je upalilo. Nije prerano da pomaže i odabire začine, a kasnije postepeno može i skuhati ili ispeći neke jednostavne stvari uz nadzor.

Moj stariji nije baš prigovarao (jeo bi uz komentar "nije baš jako fino"), ali mlađi je znao komentirati, pa je dobio mandat u kuhinji još davno... Sad mi se čini da je češće kuhao krajem OŠ i u srednjoj, dok je imao više vremena (išao je u smjenama, pa kad je dopodne bio doma, mogao je nešto brzinski pripremiti). Tako je i ostalo. Baš danas peče pureće odreske na naglo. Nije neko kulinarsko umijeće i ne traži puno vremena, ali može birati začine kakve god hoće iz zbirke od valjda 30 raznih. To znači da će vjerojatno sipnuti ljutu papriku i curry, ali dobro nam dođe da on skuha prije nego mi dođemo s posla. Planirani prilog je mješavina povrća s malo riže i zelena salata - ni brige ni pameti.

Rijetko pečemo piceka u pećnici (radije kupim već ispečenog ako smo u gužvi). Uobičajena jela su nam fileti peradi na naglo, fileti pilećih zabataka, paprikaš od bataka i zabataka s kostima ili pilećih krilaca i mm-u omiljeni pureći zabatak u pećnici.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.01.2025. at 11:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •