Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da svi znamo da je porod prirodan i savršen događaj. ALI, i naše majke, bake i prabake su znale da je pri svakom porodu ženi glava u torbi. Pa što je vama, anchie priča o nepotrebnosti preventivne medicine, ti govoriš kako porod nije nimalo opasan... Gdje vi nalazite te informacije?

I po milijunti put - nitko od nas nije za zabranu, svi podržavamo pravo izbora, ali za dobit taj izbor treba ići po nekom normalnom redu.
    Ako (ili bolje da maliciozno kažem kad) se pri nekom kućnom porodu dogodi tragedija, jasno vam je da će istog trena biti povezana i s Rodom, a tada drage moje - ništa od kućnih poroda slijedećih xy godina. Ajde nek mi sad netko odgovori je li vam to jasno, molim vas.
    Ja govorim da je porod fiziološki proces,prirodno uvjetovan.
    Da,postoji određena mogućnost da se se dogodi nešto opasno,kao i u svemu u životu.
    Ali on nije opasan za populaciju ženskog roda sam po sebi.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja govorim da je porod fiziološki proces,prirodno uvjetovan.
    Da,postoji određena mogućnost da se se dogodi nešto opasno,kao i u svemu u životu.
    Ali on nije opasan za populaciju ženskog roda sam po sebi.
    Cijela povijest čovječanstva te demantira.
    I ogromna smrtnost mladih žena i novorođenčadi, mahom tijekom poroda ili postporoda,
    sve do suvremenog doba.
    U ogromnoj većini slučajeva, osobito danas, sa svim potrebnim i dostupnim znanjem o tom prirodnom događaju (ne instrumentarijem, nego znanjem)

porod je siguran i imat će sretan ishod.

No, oduvijek, svugdje, u bolnici ili doma,
    kod žene ili kobile, da se tako izrazim,

porod nosi rizik, znatno veći nego ostatak uobičajenih, svakodnevnih životnih aktivnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •