Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pojašnjenje.
    Znači li ovo: iz postova drugih forumašica na ovoj temi
    ili: iz drugih njenih postova, na drugim temama?
    iz postova drugih forumasica na ovoj temi

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    iz postova drugih forumasica na ovoj temi
    molim??

ovakvu argumentaciju još nikada nisam čula na ovoj temi
    ni na ovom forumu
    ni u svom životu
    a nadam se da više niti neću

jako sam razočarana

dakle, knjigu nisi čitala, ali ta knjiga je loša
    neku ženu nisi nikada vidjela, ali ona je ružna
    tako si barem ti zaključila

moje postove nisi čitala, ali ja sam nekonstruktivna
    svaka ti čast

ovo ti je vrijeđanje, i to neargumentirano, i kosi se s pravilima foruma
    koja si možda i sama sastavljala
    ali se izgleda ne osjećaš obveznom poštovati ih
    pa da onda poštuješ barem običan bonton?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

molim??

ovakvu argumentaciju još nikada nisam čula na ovoj temi
    ni na ovom forumu
    ni u svom životu
    a nadam se da više niti neću

jako sam razočarana

dakle, knjigu nisi čitala, ali ta knjiga je loša
    neku ženu nisi nikada vidjela, ali ona je ružna
    tako si barem ti zaključila

moje postove nisi čitala, ali ja sam nekonstruktivna
    svaka ti čast

ovo ti je vrijeđanje, i to neargumentirano, i kosi se s pravilima foruma
    koja si možda i sama sastavljala
    ali se izgleda ne osjećaš obveznom poštovati ih
    pa da onda poštuješ barem običan bonton?
    ovaj forum ima opciju prijave posta adminu
    molim te upotrijebi je i prijavi me admini/ca/ma jer mi je dosta toga da pisete kako meni niko nece nista, a ustvari me nitko nikad nije ni prijavio admini/ca/ma i ustvari me nizasta niti nemate prijaviti
    ali ajde
    mozda me anchie natjera da ih za kaznu procitam
    a white musk joj se pridruzi pa mi za dopunsku izabere deset tvojih quotova koje moram odradit
    Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 01:46

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pratim temu od početka. Jako zanimljiva rasprava koja, sigurna sam, zanima mnoge. I ja sam jedna od mnogih koje su se zagrijale za kućni porod zahvaljujući Rodi. Upravo me toliko citiranje g. Odenta koje je kod nekih forumašica postalo sektaško, odbija i odbilo. Mislim da bi bilo mnogo bolje da se borimo za početak za poboljšanje uvjeta tamo gdje po zakonu moramo roditi, u bolnicama, nego da ispravljamo krive Drine. Mnoge bolnice kod nas nemaju osnovne uvjete za majku i dijete, pravo na izbor načina poroda, odabir roaming-in ili ne. Promišljena promjena je puno zdravija nego trčanje za trendovima i pomodarstvo. Pampersice i adoptirano mljijeko su nekad bili hit, sterilni i zdraviji za majku i dijete, tek sad uviđamo da to baš i nije tako, a onda su se rugali zaostalim seoskim ženama koje su još dojile i prematale djecu krpama.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Pratim temu od početka. Jako zanimljiva rasprava koja, sigurna sam, zanima mnoge. I ja sam jedna od mnogih koje su se zagrijale za kućni porod zahvaljujući Rodi. Upravo me toliko citiranje g. Odenta koje je kod nekih forumašica postalo sektaško, odbija i odbilo. Mislim da bi bilo mnogo bolje da se borimo za početak za poboljšanje uvjeta tamo gdje po zakonu moramo roditi, u bolnicama, nego da ispravljamo krive Drine. Mnoge bolnice kod nas nemaju osnovne uvjete za majku i dijete, pravo na izbor načina poroda, odabir roaming-in ili ne. Promišljena promjena je puno zdravija nego trčanje za trendovima i pomodarstvo. Pampersice i adoptirano mljijeko su nekad bili hit, sterilni i zdraviji za majku i dijete, tek sad uviđamo da to baš i nije tako, a onda su se rugali zaostalim seoskim ženama koje su još dojile i prematale djecu krpama.
    Zato me neke stvari i čude. Roaming je usluga teleoperatera, a u bolnicama je rooming-in (tamo gdje jest). Adoptirano (usvojeno) mlijeko ne postoji, samo adaptirano (prilagođeno). Ako ne znamo niti izgovoriti, niti napisati neki pojam, koliko onda znamo o samoj temi?
    No, svi žele sudjelovati u raspravi, a ni to nije dovoljno, nego se daju i komentari poput ovog:

Citiraj isvetica prvotno napisa
    Nije me odbilo citiranje stručnjaka, koliko čisto obožavanje tla kojim on hoda, koje neke forumašice provode. Fanatizam kod mene ne prolazi. To se naravno ne odnosi na sve pobornike Odentove.
    Pa, ako moram birati, hoću li u vezi s fiziologijom poroda poslušati ponekad Odenta, ponekad isveticu, ili samo Odenta, onda je moj izbor ipak ovo drugo.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zato me neke stvari i čude. Roaming je usluga teleoperatera, a u bolnicama je rooming-in (tamo gdje jest). Adoptirano (usvojeno) mlijeko ne postoji, samo adaptirano (prilagođeno). Ako ne znamo niti izgovoriti, niti napisati neki pojam, koliko onda znamo o samoj temi?
    No, svi žele sudjelovati u raspravi, a ni to nije dovoljno, nego se daju i komentari poput ovog:

Pa, ako moram birati, hoću li u vezi s fiziologijom poroda poslušati ponekad Odenta, ponekad isveticu, ili samo Odenta, onda je moj izbor ipak ovo drugo.
    Ispričavam se zbog pravopisnih grešaka, bublica mi voli sjediti u skutu i igrati se tastaturom, već mi fale tri slova na njoj, a i ne snalazim se s novim forumom najbolje.

Čuj, o tvojim postovima je sve rečeno ranije, pa se neću nadovezivati...

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ovaj forum ima opciju prijave posta adminu
    molim te upotrijebi je i prijavi me admini/ca/ma jer mi je dosta toga da pisete kako meni niko nece nista, a ustvari me nitko nikad nije ni prijavio admini/ca/ma i ustvari me nizasta niti nemate prijaviti
    ali ajde
    mozda me anchie natjera da ih za kaznu procitam
    a white musk joj se pridruzi pa mi za dopunsku izabere deset tvojih quotova koje moram odradit
    eto to je Roda! :smajlićkojiriga:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    eto to je Roda! :smajlićkojiriga:
    samo da javim forumasicama da sam dobila opomenu da moram procitati dutkine postove, oko kojih su se na tri stranice, dok ja nisam dosla, obje strane slozile za nije konstruktivna
    kako ja ne mislim da u zivotu svaku neugodu trebas iskusiti, a ne vjerujem u forumsku statistiku da svi svima vjeruju, pa necu samo napisati Procitala sam , molila sam anchie da kaznu pretvori u ban
    nek ona odredi koliko dugo
    nadam se da ce rasprava na temi jos biti aktivna kad se vratim
    Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 12:02 Razlog: editiram ono za kaznu iz prve recenice, nije mi anchie rekla za kaznu nego molim te procitaj

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da javim forumasicama da sam dobila opomenu da moram procitati dutkine postove, oko kojih su se na tri stranice, dok ja nisam dosla, obje strane slozile za nije konstruktivna
    kako ja ne mislim da u zivotu svaku neugodu trebas iskusiti, a ne vjerujem u forumsku statistiku da svi svima vjeruju, pa necu samo napisati Procitala sam , molila sam anchie da kaznu pretvori u ban
    nek ona odredi koliko dugo
    nadam se da ce rasprava na temi jos biti aktivna kad se vratim
    Ne omogućavamo bananje po narudžbi, tako da ili se ispričaj ili pročitaj postove, u suprotnom ti ne gine 24satno hlađenje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

procitala sam

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne smijem!
    A mislim da nema ni potrebe, jer ni ne sumanjam da i u tebi čuči "mala od instinkta"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •