molim??
ovakvu argumentaciju još nikada nisam čula na ovoj temi
ni na ovom forumu
ni u svom životu
a nadam se da više niti neću
jako sam razočarana
dakle, knjigu nisi čitala, ali ta knjiga je loša
neku ženu nisi nikada vidjela, ali ona je ružna
tako si barem ti zaključila
moje postove nisi čitala, ali ja sam nekonstruktivna
svaka ti čast
ovo ti je vrijeđanje, i to neargumentirano, i kosi se s pravilima foruma
koja si možda i sama sastavljala
ali se izgleda ne osjećaš obveznom poštovati ih
pa da onda poštuješ barem običan bonton?
ovaj forum ima opciju prijave posta adminu
molim te upotrijebi je i prijavi me admini/ca/ma jer mi je dosta toga da pisete kako meni niko nece nista, a ustvari me nitko nikad nije ni prijavio admini/ca/ma i ustvari me nizasta niti nemate prijaviti
ali ajde
mozda me anchie natjera da ih za kaznu procitam
a white musk joj se pridruzi pa mi za dopunsku izabere deset tvojih quotova koje moram odradit
Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 01:46
Pratim temu od početka. Jako zanimljiva rasprava koja, sigurna sam, zanima mnoge. I ja sam jedna od mnogih koje su se zagrijale za kućni porod zahvaljujući Rodi. Upravo me toliko citiranje g. Odenta koje je kod nekih forumašica postalo sektaško, odbija i odbilo. Mislim da bi bilo mnogo bolje da se borimo za početak za poboljšanje uvjeta tamo gdje po zakonu moramo roditi, u bolnicama, nego da ispravljamo krive Drine. Mnoge bolnice kod nas nemaju osnovne uvjete za majku i dijete, pravo na izbor načina poroda, odabir roaming-in ili ne. Promišljena promjena je puno zdravija nego trčanje za trendovima i pomodarstvo. Pampersice i adoptirano mljijeko su nekad bili hit, sterilni i zdraviji za majku i dijete, tek sad uviđamo da to baš i nije tako, a onda su se rugali zaostalim seoskim ženama koje su još dojile i prematale djecu krpama.
Zato me neke stvari i čude. Roaming je usluga teleoperatera, a u bolnicama je rooming-in (tamo gdje jest). Adoptirano (usvojeno) mlijeko ne postoji, samo adaptirano (prilagođeno). Ako ne znamo niti izgovoriti, niti napisati neki pojam, koliko onda znamo o samoj temi?
No, svi žele sudjelovati u raspravi, a ni to nije dovoljno, nego se daju i komentari poput ovog:
Pa, ako moram birati, hoću li u vezi s fiziologijom poroda poslušati ponekad Odenta, ponekad isveticu, ili samo Odenta, onda je moj izbor ipak ovo drugo.isvetica prvotno napisa
samo da javim forumasicama da sam dobila opomenu da moram procitati dutkine postove, oko kojih su se na tri stranice, dok ja nisam dosla, obje strane slozile za nije konstruktivna
kako ja ne mislim da u zivotu svaku neugodu trebas iskusiti, a ne vjerujem u forumsku statistiku da svi svima vjeruju, pa necu samo napisati Procitala sam , molila sam anchie da kaznu pretvori u ban
nek ona odredi koliko dugo
nadam se da ce rasprava na temi jos biti aktivna kad se vratim
Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 12:02 Razlog: editiram ono za kaznu iz prve recenice, nije mi anchie rekla za kaznu nego molim te procitaj