Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj forum ima opciju prijave posta adminu
    molim te upotrijebi je i prijavi me admini/ca/ma jer mi je dosta toga da pisete kako meni niko nece nista, a ustvari me nitko nikad nije ni prijavio admini/ca/ma i ustvari me nizasta niti nemate prijaviti
    ali ajde
    mozda me anchie natjera da ih za kaznu procitam
    a white musk joj se pridruzi pa mi za dopunsku izabere deset tvojih quotova koje moram odradit
    eto to je Roda! :smajlićkojiriga:

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    eto to je Roda! :smajlićkojiriga:
    samo da javim forumasicama da sam dobila opomenu da moram procitati dutkine postove, oko kojih su se na tri stranice, dok ja nisam dosla, obje strane slozile za nije konstruktivna
    kako ja ne mislim da u zivotu svaku neugodu trebas iskusiti, a ne vjerujem u forumsku statistiku da svi svima vjeruju, pa necu samo napisati Procitala sam , molila sam anchie da kaznu pretvori u ban
    nek ona odredi koliko dugo
    nadam se da ce rasprava na temi jos biti aktivna kad se vratim
    Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 13:02 Razlog: editiram ono za kaznu iz prve recenice, nije mi anchie rekla za kaznu nego molim te procitaj

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da javim forumasicama da sam dobila opomenu da moram procitati dutkine postove, oko kojih su se na tri stranice, dok ja nisam dosla, obje strane slozile za nije konstruktivna
    kako ja ne mislim da u zivotu svaku neugodu trebas iskusiti, a ne vjerujem u forumsku statistiku da svi svima vjeruju, pa necu samo napisati Procitala sam , molila sam anchie da kaznu pretvori u ban
    nek ona odredi koliko dugo
    nadam se da ce rasprava na temi jos biti aktivna kad se vratim
    Ne omogućavamo bananje po narudžbi, tako da ili se ispričaj ili pročitaj postove, u suprotnom ti ne gine 24satno hlađenje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

procitala sam

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

procitala sam
    cijelu raspravu čitam i nemam volje odgovarat, ali na ovo stvarno moram ubacit jedan
    na forumu uredno postoji opcija ignore, ali ivarica baš mora pročitat nečije postove?

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa Vidi poruku
    cijelu raspravu čitam i nemam volje odgovarat, ali na ovo stvarno moram ubacit jedan
    na forumu uredno postoji opcija ignore, ali ivarica baš mora pročitat nečije postove?
    ispravite me ako griješim, ali mislim da to ima veze s moderastorskim i(li) administratorskim ovlastima, a kao takvim, i obavezom da se čita što je napisano na forumu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad ja suprotno onom iz reklame za batmobil, nemojmo vise o meni, aaaali malo pojasnjenje
    ja nisam napisala s neba pa u rebra da mi se ne citaju dutkini postovi, nego sam odgovorila na w_m gdje me proziva da citam edit: reagiram na) njene, a ne citam (edit: ne reagiram na) dutkine
    Posljednje uređivanje od ivarica : 08.02.2010. at 14:39 Razlog: hvala editu

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ni meni nije jasno, zašto bi morali pročitati ama baš sve postove da bi sudjelovali u raspravi? I još dobili ban ako ih ne pročitamo?! Uostalom, ivarica se u tom postu uopće nije diorektno obratila dutkii, pa u čemu je problem? Ne smijemo reći da sui nam neki postovi iritantni pa ih preskačemo? Ne kužim.
    Posljednje uređivanje od Poslid : 08.02.2010. at 16:47 Razlog: neprimjereno izvrtanje tuđeg korisničkog imena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •