-
Ovo je jedna od tema koja mene pomalo naljuti. Zašto. Kad se pojavi ovakvo pitanje odmah krenu napadi, slično kao i s AD, hranjenjem, dojenjem...Odmah se digne bura i osoba koja je postavila pitanje odmah postaje nemajka, da je nemajka nebi niti postavila pitanje. Kao što je jednom jedna forumašica napisala da se prijavila na forum jer je bila isprovocirana koliko su majke na forumu savršene, a tu se nadovezuje i pitanje, tema koja postoji na forumu, da li vjerujete svim pričama na forumu?
Ali da nebudem totalno of topic.
Draga bebabeba, reagiraj kad god možeš na kme djeteta, sad je već spremna i za igranje. Legnite na pod, mazite se, okrečite se, pjevaj joj, nije nužno nositi djete non-stop. Idite u šetnju kad god možete, a kako tvom djetetu paše upavati se ti to sama najbolje znaš, ako vrišti, znači da majka ili osoba koja s njom hendla radi nešto krivo, do toga sad već nebi smjelo dolaziti jer vrijeme grčeva je iza vas, a zubiče češ prepoznati jer sve ide u usta i dijete žvače. Moj meni razmoči prst, koji nemilosrdno žnjara. Samo ju grli i ljubi što više, jer kako i sama znaš, lijepo je imati materijalno, ali bez ljubavi i pažnje to ne vrijedi ništa. Nečeš ju razmaziti pažnjom i ljubavi i tu ne postoji previše, nikada nije previše. O materijalnom se već može razgovarati, ali to dolazi ipak dosta kasnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma