Citiraj dani1 prvotno napisa Vidi poruku
Ovo je jedna od tema koja mene pomalo naljuti. Zašto. Kad se pojavi ovakvo pitanje odmah krenu napadi, slično kao i s AD, hranjenjem, dojenjem...Odmah se digne bura i osoba koja je postavila pitanje odmah postaje nemajka, da je nemajka nebi niti postavila pitanje. Kao što je jednom jedna forumašica napisala da se prijavila na forum jer je bila isprovocirana koliko su majke na forumu savršene, a tu se nadovezuje i pitanje, tema koja postoji na forumu, da li vjerujete svim pričama na forumu?.
ja sam bila ta koja se prijavila iz protesta. Čitala sam ovaj forum i toliko me živciralo baš to o čemu pričaš, sve mame ovdje zvučale su ko iz filma a ne iz realnog života. ja i dalje tvrdim da je forum daleko od realnosti, odnosno da ili žene sebe namjerno predstavljaju bolje nego što jesu ili instinktivno pišu ono što bi htjele biti. jer družim se sa bezbroj mama i nijedna nije ovak savršena ko većina ovdje. Ali opet, ova tema mi je drugačija jer moje mišljenje je da nereagiranje na bebin plač spada u zanemarivanje djeteta. nesvjesno zanemarivanje jer ljudi nisu ni svjesni koliko se isplati skakati na svaki kme i koliko dobroga takvo skakanje donoci djetetu.