snow.ml sitno mi brojiš draga moja....evo malo~~~~~~~~~~~~~~~da Beta bude do neba! Nisi test radila?
snow.ml sitno mi brojiš draga moja....evo malo~~~~~~~~~~~~~~~da Beta bude do neba! Nisi test radila?
malo me strah raditi test..ipak je preko njega bilo jako puno razočaranja...možda ovako bude pozitivnije...mogu izdržati još jedan dan...još malo...sada već brojim sate...stomak me boli, neznam što bi mislila...pripemam se na sve...a od silnog pritiska ne mogu spavati...probudim se oko 4 h i ne spava mi se više...kao da sam spavala 10 h...
tebi draga želim školsku trudnoću i da sve prođe u najboljem redu.![]()
Posljednje uređivanje od snow.ml : 24.02.2010. at 23:42
ja više ne osjećam onaj pritisak dolje i sad mi se ni to ne sviđa
nikad zadovoljna....
snow.ml totalno te kužim za testić
ja ih nabavila hrpu sa saveontests, a strah me koristiti ih...
i svaki dan gruntam hoću li čekati petak i betu, ili ću nabaciti koji test prije...
i baš kao i ti, nestrpljiva sam, a strah me...
Ja osjećam veliki pritisak i kao da ću procuriti svaki tren. Čini mi se da ovaj put neću ni dočekati betu.
Mia i mene stomak rastura,probudi me usred noći ali to je već par dana...dali možemo procuriti ako stavljamo utriće...mene inača nikad ne boli prije nego kad počnem curiti...nadam se da su ti pozitivni znaci...ja ću vidjeti (napokon) sutra
a ti? kad ideš vaditi betu ili ćeš prije raditi test...
mene danas svako toliko nabija u jajnicima,malo jace sad u lijevom,mozda sam se preforsirala pocistila lagano po kuci pa valjda zato....
Ja sam svaki puta dobila dva dana nakon vađenja bete i uvijek me rastura prije nego trebam dobiti. Možeš procuriti i preko utrića...
Beta mi je 01.03. Još malo...i neću raditi test jer mi je prvi puta, dan prije vađenja bete, bio pozitivan..drugo jutro mi je beta bila negativna.
Ako si do sada izdržala bez testa, izdržat ćeš do sutra.. U ovo vrijeme bi ti nalaz već trebao biti gotov . Meni je to bilo užasno razoćarenje.. test pozitivan, beta nula.
Ja sam u prva dva pokušaja uvijek procurila 10 dana nakon ET usprkos Utrićima. Čak nisam imala ni one PMS simptome koje inaće imam uoči menge ali to je valjda tako dok je sve zbrkano sa hormonima.
Jucer sam imala transfer, u 2 navrata sam primijetila sa imam blag smećkasti iscjedak na dnevnom ulosku. Jel to normalno ili bih se trebala zabrinuti?
Stavljam utrice 3x2 i 1/2 Andola 100 svaki dan.
bugaboo draga, ništa ti ne brini, to ti može biti implatacija ili malo kapilarice se oštete ( jača ti je sad prokrvljenost i maternica ti je puna sitnih kapilarica pa ti one malo puste krvi) ugl.....meni ti je na dan transfera bilo baš krvi....sad mislim da je to bila impl.
Evo ti![]()
Hvala, sad si me utjesilaIpak mi je ovo 1. postupak pa sam "zelena" u svemu tome.
Sinoc mi se u kupaonici tako zavrtilo u glavi da sam mislila da cu se srusiti, u zadnji tren sad dosla do kreveta. MM kaze da mi je to sigurno jer sam cijeli dan lezala pa sam "omamljena"![]()
A ja imam problema sa glavoboljama i znojim se nenormalno. Svaka dva-tri sata sam pod tusem jer smrdim ko slon. Valjda svi ti hormoni koje sam potrpala u sebe izlaze
Inace usred ljeta nema sanse da ispustim miris uz rexonu 24 sata roll on i dezic , a ovo je katastrofa. Sinoc gledam telku i dignem ruke da stavim ispod glave.....skoro sam se zbljuvala...a i tempica mi je stalno 37,5 vec treci dan....
bugaboo, meni je tako znalo biti nakon punkcije, znale su mi te zilice izlaziti uz smedji iscjedak, no ovo bi mogla biti implatancija - sretno![]()
tikicabaš si me nasmijala
"miriše" na dobro
e, a jel misliš nabaciti koji testić prije ili čekaš betu 5.3.?
ja svaki dan gruntam bi-nebi-bi-nebi-bi....
tiki i ja imam temp cak i 38,pa pade pa opet skoci,varira kad sam ginek zvala kaze da to zna biti jedan od prvih znakova implantacije.ali ja sam izgleda od dragoga i gripetinu dobila,kosti me bole,kisem,kasljem koma sam sva vec 3 dana tako.a ne smije nista od lijekova uzet.
daj Boze tiki da nam je ta temp znak na ono sta najvise zelimo![]()
snow, zao mi je.....no izgleda kao se ipak pokusalo primiti sto je obecavajuce za dalje
ginger, pa kad je tako....ziva katastrofa, imam one zgodne prascice ispod rucica
inace ne osjecam bas nista, mogla bih utege dizati kako se odlicno osjecam osim povremenih glavobolja koje su isto neke misteriozne....malo boli, pa prestane bez ikakve tablete, pa opet boli.....no vec sam navikla da sam ponekad kao Jeremija
barbiRI, kazu cure da je smanjen imunitet dobar za implantanciju, pa si mozes dozvoliti laganu gripu, samo ne pretjeruj![]()
evo cure meni je danas 4 dan od transfera jedne blastociste,iskreno ne znam sto ce bit od ovog postupka...sutra primam jednu inekciju choragona....
prima se na dan i 5 dana poslije se prima to su injekcije beta HCG koje pomazu da se plod primi u maternici ....
jesi je ti primila....
ja si jos dajem svaki dan niskomolekularni heparin jer sam nakon prvog ivf u 5 tjednu imala spontani i nakon toga su mi otkrili sklonost prema trombofiliji.....
ej draga ne znam
ja sam stopericu primila u ponedjeljak oko 20h Ovitrelle,punkcija je bila u srijedu,islo se do blastociste....koja je vracena u ponedjeljak i primila sam choragon i prvi heparin a onda moram pit stalno od 100 mg i sutra opet choragon....
ne znam....
barbiRI ne brini ništa
različite klinike imaju različite protokole
neke (meni se čini čak manje njih) uvijek daju još jednu štopericu nakon transfera
ja to nikad nisam primila nakon transfera, samo kao štopericu - i to u različitm klinikama
zato, ne brigaj - i drži se onoga što je tebi tvoj dr rekao
ja sam u ponedj. u 22h primila choragon a srijedu isto mi bila punkcija a ponedejeljak transfer.isto mi vracene blastice,ustvari jedna a druga da je bila na putu u blasticu...i niko mi nije rekao za ni jednu injekciju ni nista,samo 11.2 vadjenje bete i to je to...navodno negdje to prakticiraju negdje ne...u kojem si gradu ti?a jel uzimas andol 100 za prokrvljenost maternice ,negdje i to kazu kod nas ni to ne....sutra mi frendica ide na folikul. pa sam joj rekla neka pita za tu injekciju malo jel sutra mi je 5 dan od transfera...
pa naravno da nisu
a i da jesu, nema veze, uzimaš utriće, jel tako? to je najbitnije
choragon je samo dodatni booster, ono, dodatna potpora
da je presudno, svi bi ga dobivali nakon et
BarbyRI več ti je Mali Mimi napisala da neke bolnice nemaju običaj davati tu inekciju a tako je sa kbc Ri. Nemaju to u praksi, pa nebi valjda zaboravili tako nešto bitno??? Nisam to ni ja primila, niti ostale cure. Stalno se zabrinjavaš oko nečega, opusti se malo.....
barby ri imala sam postupak u splitu na citu....
andol 100 sam pocela pit od dana kad su mi otkrili sklonost prema trombofiliji,a heparin od dana transfera...
nemoras se brinut svaka klinika ima svoj postupak....
opusti se i mazi svoje dvije mrvice....
barbyRI vidim da si jako zabrinuta, opusti se i uživaj...znam da imaš strahove, imala sam ih i ja ali to ti sad odmaže više nego pomaže....mazi svoj trbuh, uživaj sa M jer kad ti dođe bebolina nećeš više imati vremena za sebe....pusa!
Cure, sto smijem uzeti protiv glavobolje.....vec 4. dan me maltretira, ne mogu vise trpiti![]()
tikica_69 - LUPOCET
ja sam u trudnoći imala puno glavobolja i gin mi rekla da ga uzimam bez straha
barbyRI koliko sam ja skužila, u većini klinika ne daju choragon nakon transfera
Meni na SD dr. isto nije dala choragon, samo 3x2 utrici i 1/2 Andola 100.
To valjda ovisi od bolnice do bolnice.
tikica
mene od jučer boli glava i lupocet nije pomogao
nešto drugo se ne usudim i ne želim popiti
Meni jutros krenuo smedjkast iscjedak i boli me lagano trbuh kao pred mengu....to nije dobar znak zar ne?!![]()
tiki, jel u MB protokolu ide utrogestan ili koji drugi gestagenski pripravak iza ET?
Utrogestan ili Dabroston....molzes birati. Ja sam na Utrogestanu.
cure pozdrav, krivo sam htjela ovdje pisati. sobodno brišete post.
Posljednje uređivanje od Jelena : 01.03.2010. at 13:16
Evo cure da vam se malo i tu javim sa mojim "simptomima". Meni je danas 18dpt, 15dpt vadila sam ß, koja je 49.... nije nešto obećavajuće... već par dana imam osjećaj kao da trebam dobit, (.)(.) su mi i dalje bolne ali već nekih 4-5 dana nisu onako napete ko puška. Mijerim bazalnu temperaturu koja i dalje ostaje ista kao i sve ove dane od kada je mjerim (10-ak dana). U četvrtak ponovno vadim ß... do tada ću poludit![]()
dani82, dobar znak je kaj već nisi dobila. I kaj imaš obećavajuće simptome, bolovi su isti menstrualni itrudnički.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak