Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    Mia i mene stomak rastura,probudi me usred noći ali to je već par dana...dali možemo procuriti ako stavljamo utriće...mene inača nikad ne boli prije nego kad počnem curiti...nadam se da su ti pozitivni znaci...ja ću vidjeti (napokon) sutra

a ti? kad ideš vaditi betu ili ćeš prije raditi test...
    Ja sam svaki puta dobila dva dana nakon vađenja bete i uvijek me rastura prije nego trebam dobiti. Možeš procuriti i preko utrića...
    Beta mi je 01.03. Još malo...i neću raditi test jer mi je prvi puta, dan prije vađenja bete, bio pozitivan..drugo jutro mi je beta bila negativna.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svaki puta dobila dva dana nakon vađenja bete i uvijek me rastura prije nego trebam dobiti. Možeš procuriti i preko utrića...
    Beta mi je 01.03. Još malo...i neću raditi test jer mi je prvi puta, dan prije vađenja bete, bio pozitivan..drugo jutro mi je beta bila negativna.
    zato je mene strah raditi test da se ne poradujem i da onda sve to padne u vodu...nadam se da ću sutra u ovo vrijeme znati rezultate...a to je tako malo sati...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako si do sada izdržala bez testa, izdržat ćeš do sutra.. U ovo vrijeme bi ti nalaz već trebao biti gotov . Meni je to bilo užasno razoćarenje.. test pozitivan, beta nula.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •