-
Ni ja nisam sigurna da li su pivice bile krive za loš s-gram.... naravno da je organizmu bolje bez njih i sa multivitamnim, ali da je to toliko moglo pomoći....???? BO???
Edinas - hormoni su jako bitni za proizvodnju spermija, jeste li bili kod endokrinologa? I muški mogu uzimati hormonsku terapiju baš kao i mi žene.
Nakon što sam se ja silno obradovala poboljšanom nalazu s-grama MM-a moji dr.ovi (ginekologica + dr. V sa humane) malo rastužili. Kažu da je nalaz s-grama jako podložan promjenama, da jedan uzorak ne znači ništa, te da ovo poboljšanje nije dovoljno ni za inseminaciju. S jedne strane bila sam sretna jer smo dobili termin za IVF u 9. mjesecu, s druge strane malo sam se razočarala jer sam se tako jako obradovala poboljšanju s-grama i mislila da je to siguran put do normalizacije stanja i prirodnog začeća....
Mi ponavljamo nalaz za mjesec dana, tada će MM bit 4 mjeseca BioAstina i 2 mjeseca Profertila, nadam se da beštije neće biti. Ako bude bolje, znat ću zasigurno da je zbog tih suplementa...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma